Home / Dierenbenodigdheden Blog / Dierenwebshop

Dierenwebshop

Mishka,s dierenwebshop

Wij zijn bijna 3 maanden geleden begonnen met vol enthousiasme om deze mooie webshop te maken. Wij hebben prachtige prodcten voor ieder wat wils.

waarom zijn wij deze webshop begonnen? Wij hebben een hart voor dieren, ik heb altijd katten gehad, van de 3 heb ik er nu nog 1 die ondertussen ook al 14 jaar is, en nu een prachtige hond, een finse spits. Genaamd Mishka. Naar haar is onze webshop ook genoemd. Ze staat op de start pagina ook heerlijk te pronken op de foto.

Wij maken ook zelf manden, wij hebben bijvoorbeeld hele mooie houten honden manden, in alle maten en kleuren te verkrijgen, en ook voor katten, of een hele stoere mand gemaakt van een olievat. Nieuwschierig? neem vandaag nog een kijkje op onze webshop www.mishka.ccvshop.nl

Wij hebben nu ook tijdelijk een aanbieding, van een besteding vanaf 50 euro krijgt u gratis wat lekker voor u kat of een heerlijke bot voor u hond.

Wij hebben ook een gasten boek op de webshop, daar kunt u gezellig een berichtje achter laten.

U spaart tevens voor punten om korting te krijgen op u volgende aankoop. Hoe werkt dat?

Vanaf heden ontvangt u voor iedere bestede euro 1 mishka,spunt welke een waarde heeft van 5 eurocent.De door u opgebouwde punten kunt u bij een volgende bestelling inleveren of doorsparen tot u een flinke korting heeft opgebouwd.

Hoe gaat dit te werk?U plaatst een bestelling voor bijv. € 10,00 (excl verzendkosten)Zodra uw bestelling compleet is afgehandeld worden er 10 loyaliteitspunten geactiveerd in uw account.Wilt u een nieuwe bestelling plaatsen en gebruik maken van deze punten?Log dan in en ga naar mijn account.U kunt hier door rechts bovenin onder de winkelwagen afbeelding op welkom "uw naam".U vind hier de link naar mijn royaliteitspunten.Hier ziet u de door u gespaarde punten staan alsook de totale waarde.Indien u de punten wilt inwisselen klikt u op de link inwisselen naar waardebon.

De korting zal nu tijdens uw betaalproces in mindering gebracht worden.

 

U kunt ons ook vinden op de facebook pagina :dieren artikelen danielle ruitenbeek of mishka,s dierenshop.

u kunt uiteraard betalen via ideal.

Heel veel plezier

groetjes Daniëlle

 

Dierenwebshop

Reacties

Naam:
Email:
Bericht:

Geef als eerste jouw mening.
Privacy | Cookies | Algemene voorwaarden | Veelgestelde vragen | Referenties | Adverteren | links | Sitemap