Home / Dierenpark Blog / Een centraal trefpunt voor korting op alle wildlands en dierentuinen

Een centraal trefpunt voor korting op alle wildlands en dierentuinen

Een centraal trefpunt voor korting op alle wildlands en dierentuinen

In de ene la kortingsbonnen voor het ene dierenpark, in de andere kast een boekje vol met spaarzegels voor de andere dierentuin. Wie dit herkent, en af wilt van de grote bende, moet vooral even aandacht schenken aan de nieuwe website Dierentuinkorting.nl.

 

De nieuwe site verzamelt alle actuele en de allerscherpste aanbiedingen van dierenparken en korting op wildlands in Nederland. Op zoek naar een mooie aanbieding, hoef je dus niet meer alle sites af van de betreffende dierenparken, maar heb je aan een centraal verzamelpunt genoeg. De meest vertrouwde en bekende dierentuinen en wildlands zijn uiteraard opgenomen. Denk hierbij aan Artis, Blijdorp en Burgers’. Maar ook minder bekende namen komen langs, zoals Planckendael, Dierenrijk en Sea Life. En kent u Pairi Daza al? Dit Belgische dierenpark bouwt inmiddels gestaag voort aan het aantal dieren.

 

Geopend in 1994 kende het vooral een reputatie als vogelpark. In eerste instantie was het een vogelpark. In de jaren erna vonden steeds meer de dagjestoeristen de weg naar het park, ook vanwege het grote aantal andere dieren. In het park zijn nog veel ruïnes te vinden die doen denken aan de voormalige abdij van Cambron. Dat hoorde tot de cisterciënzerorde. Cambron ligt in de provincie Henegouwen, niet ver van de Nederlandse grens. Het dierenpark komt regelmatig met mooie kortingen, en die worden dan zeker ook gepubliceerd op Dierentuinkorting.nl  

 

Laat je verrassen door het aanbod van vogel- en dierenparken in Nederland en bijvoorbeeld ook de Wildlands. Zo heeft Safaripark Beekse Bergen het hele jaar door aantrekkelijke kortingen op de entree, het vakantiepark, maar ook het eten en drinken binnen de omheining van het safaripark. Dat is nodig ook, want wie de ogen goed de koste wil geven, is de hele dag bezig. Inmiddels hebben meer dan 1250 dierensoorten een plekje in het wildland in Hilvarenbeek. Deze dieren, voornamelijk te vinden op de savanne en de jungle, zorgen bij iedere bezoeker voor ontzag en amusement. Met name de kleintjes zullen een onvergetelijke dag hebben, met dank aan de indrukwekkende speeltuin en de vele klim- en klautertoestellen.

 

Wie het overigens wat kleinschaliger wil houden, wordt met open armen ontvangen in het Dierenpark Amersfoort. Regelmatig heeft het dierenpark zijn er ook acties in samenwerking met ANWB, Jumbo, Hema, Optimel en andere merken.

 

In Scheveningen kun je na een bezoek aan het strand je vergapen aan de indrukwekkende onderwaterwereld die Sea Life je biedt. Op dierenparkenkorting.nl vind je ook voor deze attractie een mooie gelegenheid voor een dagje uit.

Een centraal trefpunt voor korting op alle wildlands en dierentuinen

Reacties

Naam:
Email:
Bericht:

Geef als eerste jouw mening.
Privacy | Cookies | Algemene voorwaarden | Veelgestelde vragen | Referenties | Adverteren | links | Sitemap