Home / Drank Blog / 5 tips om geld te besparen bij het doen van online aankopen

5 tips om geld te besparen bij het doen van online aankopen

5 tips om geld te besparen bij het doen van online aankopen

Online shoppen is deze generatie helemaal een trend. Het is dan ook erg makkelijk om vanaf de bank je nieuwe aankopen te bestellen en deze vervolgens thuisbezorgd te krijgen. Geen gedoe meer met fietsen door de regen om iets te halen, maar gewoon vanuit huis al je aankopen bestellen. Daarbij wil je natuurlijk wel dat je aankopen zo goedkoop mogelijk gemaakt kunnen worden. Er zijn daarom een aantal tips, die je erbij kunnen helpen om geld te besparen bij het doen van je online aankopen.

1 Besparen op alcohol

Het besparen op online aankopen kan bijvoorbeeld gedaan worden door te kijken naar aanbiedingen. Je kan daarbij verschillende websites met elkaar vergelijken en uiteindelijk voor de goedkoopste kiezen. Met name alcohol aanbiedingen kunnen erg goedkoop worden als je je hier een beetje in verdiept. Bijvoorbeeld bij Wijnen Koning zijn er vaak goede aanbiedingen. Maar ook de whiskey aanbiedingen kunnen vaak goedkoop uitvallen.

2 Nieuwsbrieven

Voor je favoriete webshops kun je je inschrijven voor de nieuwsbrief. Meestal krijg je dan wekelijks een mailtje met daarin de aanbiedingen voor de komende week. Op deze manier ben je altijd goed op de hoogte van de nieuwe aanbiedingen van jouw lievelingswinkels. Zo kun je dus je verlanglijstjes opschrijven en op het moment dat iets in de aanbieding is, het dan bestellen.

3 Verlanglijstjes

Op veel websites is het ook mogelijk om artikelen op een verlanglijstje te plaatsen. Als je dit gedaan hebt, krijg je vaak ook een mailtje als de artikelen op je verlanglijstje in de aanbieding zijn. Maar je krijgt ook mailtjes als het artikel bijvoorbeeld niet meer leverbaar is. Hierdoor ben je altijd op de hoogte van de aanbiedingen en de voorraad van je artikelen.

4 Kortingscodes

Voor veel webshops zijn er ook kortingscodes, waardoor je nog meer kan besparen op je online aankopen. De kortingscodes kun je bijvoorbeeld via de mail krijgen, maar kun je ook zelf opzoeken op internet. Vaak is het ook mogelijk om folders thuis te krijgen, waar de kortingscodes instaan. De codes kun je dan aan het einde van je bestelling invoeren, waardoor je de korting krijgt.

5 Neem de tijd

Als je bestelling echt noodzaak heeft, dan is het verstandig om deze direct te bestellen. Maar wil je bijvoorbeeld een nieuwe grasmaaier, maar is de oude ook nog prima, dan is het handig om even te wachten met bestellen. Door het artikel op een verlanglijstje te zetten of zelf in de gaten te houden, kun je dan gaan wachten tot er een goede aanbieding komt voor het gewenste product. Zo betaal je nooit te veel voor je aankopen.

5 tips om geld te besparen bij het doen van online aankopen

Reacties

Naam:
Email:
Bericht:

Geef als eerste jouw mening.
Privacy | Cookies | Algemene voorwaarden | Veelgestelde vragen | Referenties | Adverteren | links | Sitemap