Home / Drukwerk Blog / De leukste dingen om te bedrukken bij de drukkerij!

De leukste dingen om te bedrukken bij de drukkerij!

De leukste dingen om te bedrukken bij de drukkerij!

De drukkerij levert niet alleen drukwerk zoals flyers, posters, stickers en spandoeken. Bij de beste drukkerijen kun je ook terecht voor je eigen unieke agenda's, kerstkaarten, gepersonaliseerde kerstcadeaus, kalenders en zelfs placemats! Wil je weten waarom je deze producten speciaal wil laten maken bij een gespecialiseerde drukkerij? Lees dan snel verder!

Agenda's

Er is niets leukers dan schrijven in een gepersonaliseerde agenda. Dit komt niet alleen professioneel over, maar het zorgt er ook voor dat je extra waarde hecht aan jouw agendaboekje. Tevens zal je hem niet zo snel kwijtraken en kom je niet in verwarring als verschillende agenda's bijeenkomen! Een agenda bedrukken is doorgaans snel geregeld. Je hebt zelf de keuze uit de maat en kleur, en je kunt helemaal naar eigen wens kiezen hoe je jouw logo of naam op je agenda wilt laten stralen.

Kerstkaarten en Kerstcadeaus

De kerst zit er bijna weer aan te komen en natuurlijk zijn unieke kerstkaarten en leuke kerstcadeaus niet te vergeten. Wil je dit jaar extra uitpakken, kies er dan voor om jouw kerstkaarten zelf vorm te geven. Stuur de beste wensen naar vrienden, familie en collega's met een gepersonaliseerde kerstkaart die je gemakkelijk en snel laat bedrukken bij Drukzo.

Ben je op zoek naar gepersonaliseerde kerstcadeaus, dan kan je er bijvoorbeeld voor kiezen om unieke mokken, kussens, adventskalenders, chocoladeletters, sportassen of notitieboekjes te bestellen. Kijk snel op drukwerk bestellen voor meer informatie.

Kalenders

Er is niets leukers dan een gepersonaliseerde kalender in huis! Dit zorgt er voor dat je elke maand een geweldig persoon, een mooie foto, of inspirerende boodschap in het zonnetje zet. Zo wordt het net wat gemakkelijker om belangrijke afspraken en verjaardagen bij te houden en ben je ervan verzekerd dat je altijd op tijd bent!

Placemats

Placemats zorgen voor een unieke uitstraling op de eettafel. Goed vormgegeven placemats wekken de interesse op bij jouw gasten en kunnen een echt horeca gevoel geven, of jouw eetkamer versieren voor een speciaal diner! Bij het bedrukken van placemats is het geheel aan jou welk materiaal je wilt gebruiken en wat voor bedrukking je graag wilt. Kies uit een van de talloze vormgegeven designs of ga zelf aan de slag met een leuk idee!

Gepersonaliseerde versieringen

Wanneer je een feestje moet organiseren, dan kies je natuurlijk ook voor gepersonaliseerde versieringen, van de uitnodiging tot het tafelkleed. Bij de drukkerij kun je aan de slag gaan met onder meer glazen, tafelkaarten, placemats en zelfs bierviltjes!

De leukste dingen om te bedrukken bij de drukkerij!

Reacties

Naam:
Email:
Bericht:

Geef als eerste jouw mening.

25-03-2021 - (Goed)koop drukwerk en meer !!
Bezoek onze online shop voor jouw specifieke producten. De mogelijkheden zijn gigantisch! Start vandaag met bestellen en profiteer van onze online deals. Bestel voordelig alle soorten drukwerk, spand
Lees meer

06-07-2016 - Bestellen bij Vistaprint met een kortingscode
De keuze is enorm als je op zoek gaat naar een website waar je fotoalbums, visitekaartjes of bijvoorbeeld flyers kan drukken. Maar er is één website die toch wel echt het bekijken waard
Lees meer

01-07-2016 - Drukwerk
Drukwerk is onmisbaar voor elk bedrijf en evenement. Het zorgt ervoor dat je opvalt, je doelgroep zo goed mogelijk informeert, maar ook op de werkvloer zelf is vrijwel altijd drukwerk aanwezig. Zorg e
Lees meer
Privacy | Cookies | Algemene voorwaarden | Veelgestelde vragen | Referenties | Adverteren | links | Sitemap