Home / Evenementenorganisatie Blog / Community Lunch voor Gedreven Ambitieuze Vrouwen

Community Lunch voor Gedreven Ambitieuze Vrouwen

Kom gezellig aanschuiven en laat je inspireren door de community lunch

Kom bij onze community lunch aanschuiven op 20 april georganiseerd door Work and Wellbeing, Mariam's Lifestyle en Tessa Fotografeert in Instock aan de Czaar Peterstraat te Amsterdam.

De Community Lunch is een initiatief bedacht en opgezet door Natasja Molenaar van Work and Wellbeing. Op 11 november 2017 vond de eerste Community Lunch van Work and Wellbeing plaats. De community lunch wordt georganiseerd door een samenwerking tussen Work and Wellbeing, Tessa Fotografeert en Mariam’s Lifestyle. De lunch wordt een aantal keren per jaar gehouden bij Instock aan de Czaar Peterstraat te Amsterdam. De Community Lunch nodigt steeds inspirerende spreeksters die een lezing geven afgewisseld door een workshop met als doel in goed gezelschap tijd voor jezelf te nemen. Wil jij ook komen meld je dan aan via Work and Wellbeing

Ik schreef een blog over de komende community lunch van 20 april aanstaande.

Wat kun je tijdens de Community Lunch verwachten?

Samen met 20 andere vrouwen laat je je inspireren door twee succesvolle vrouwen die een lezing geven te weten : Jolanda Wicherson ondernemerscoach en Flevolands Zakenvrouw 2015 en schrijfster van het boek Geef je bedrijf een Kickstart en Caroline van Eeuwijk die ons vertelt over haar carrièreswitch van advocaat op een groot internationaal advocatenkantoor naar onderneemster van de firma C.Cosmetics and Care.

Je bent een trotse ondernemer maar….

Vol goede moed en enthousiasme ben je gestart met je onderneming. De wind zit niet altijd mee. En … Zit je hoofd ook wel eens met negatieve gedachten over het ondernemen? Krijg je er wel eens buikpijn van? Word je wel eens onzeker tijdens het ondernemen? Kijk je jaloers naar andere ondernemers die blijkbaar wel omzet draaien en succesvol zijn. Waarom zij en ik niet? Denk je wel eens: laat ik er maar mee stoppen, het lukt toch niet, ik ben al zoo lang en zoo hard bezig en het lukt maar niet?

En …. denk je dat je hierin de enige bent? Ik heb goed nieuws voor je : dat ben je helemaal niet! Het is zelfs erger dan je denkt: Binnen vijf jaar stopt de helft van de ondernemers na inschrijving bij de Kamer van Koophandel ermee. Jolanda Wicherson, ondernemerscoach en schrijfster van het boek “Geef je Bedrijf een Kickstart” wou ook de knuppel in het hoenderhok gooien. Dat heeft toch niet gedaan. Het roer omgooien heeft haar geen windeieren gelegd. Zoals hierboven al vermeld is ze Flevolands Zakenvrouw 2015 geworden. Ze schreef een boek om starters en ook ervaren ondernemers een hart onder de riem te steken. En tijdens de Community Lunch op 20 april deelt ze haar ervaringen als onderneemster met ons. Dan vertelt ze de valkuilen, hoe het niet moet, waar je in moet investeren (en dan heeft ze het niet over geld). Je hebt dan ook de mogelijkheid om vragen aan Jolanda te stellen want de community lunch is ook vooral interactief.

Elkaar inspireren, motiveren en kennis delen is waar de Community Lunch voor staat.

Inspirerend is ook zeker Caroline van Eeuwijk van C. Cosmetics and Care

Carrièreswitch van werknemer naar ondernemer

Caroline van Eeuwijk werkte al succesvol advocate op een groot internationaal advocatenkantoor. Op een dag besloot ze een carrièreswitch te maken en haar eigen bedrijf op te zetten. Wat bewoog Caroline van Eeuwijk om deze spannende stap te maken. En waarom cosmetica? Hoe pakte ze dat aan? Caroline van Eeuwijk gaat dit alles met ons delen tijdens de Community Lunch. Naast dit interessante persoonlijke verhaal gaat ze ook nog een workshop geven over hoe je je huid gezond houdt. C. Cosmetics and Care verkoopt alleen maar schone producten die goed voor je huid zijn puur natuur, zonder “rotzooi”.

Doe mee met de workshop van Caroline van Eeuwijk : Hoe houd je je huid schoon. Laat een professionele digitale profielfoto maken door Tessa Gaakeer van Tessa Fotografeert. Dit alles kun je beleven tijdens de heerlijke lunch van Instock. De keuze om te lunch bij Instock is bewust gemaakt omdat die aansluit bij het concept van de Community Lunch. Instock heeft namelijk als missie het tegengaan van voedselverspilling. Na 2 eerdere succesvolle Community Lunches kunnen wij wel zeggen dat de lunches niet alleen verrassend zijn door de oogst van de dag maar ook zeer smaakvol. De Community Lunch vindt plaats op vrijdag 20 april 2018 van 13:00 – 17:00 uur bij Restaurant Instock aan de Czaar Peterstraat te Amsterdam.

De kosten voor deelname zijn €75 (incl. BTW) per persoon, maar kom je gezellig met z’n tweetjes betaal je voor 2 kaartjes €140 (incl. BTW).

Dit is een superinspirerende middag met :

de lezing van Jolanda Wicherson;

de lezing van Caroline van Eeuwijk over de switch van Advocaat naar Ondernemer;

de workshop van Caroline van Eeuwijk over Hoe houd je je Huid Gezond;

de digitale profielfoto gemaakt door Tessa Fotografeert;

de lunch van Restaurant Instock.

Hoe hebben deelnemers de voorgaande community lunches ervaren? Hier volgen enkele recensies:

Eliaan Voerman (zij was spreekster tijdens De Community Lunch en gaf een tekenworkshop): ”Super georganiseerd en een heel goede dynamiek en interactie was er!”

Athilde Whyte (spreekster tijdens De Community Lunch):  ”De Community Lunch is goed doordacht en kan niet anders dan een succes worden. Ook de prijsstelling klopt voor mijn gevoel met de waarde die jullie leveren.”

Sonja Jansen (gast van De Community Lunch): ”Ik vind het hier echt heel inspirerend”, leuk om andere vrouwen te ontmoeten”

Verbinden en kijken wat we voor elkaar kunnen betekenen op zakelijk gebied is datgene  wat we in gang willen zetten.

Zo zijn er al een aantal bezoekers spreker geworden bij ons, zoals Sonja Jansen en is Tessa Gaakeer nu partner geworden van de Community Lunch. Allemaal vrouwen die het verschil maken en kwaliteit leveren.

Onthoudt: samen sta je sterker. Als vrouw hebben we nog veel te winnen, dus kom ook en geniet een middag lang van de Community Lunch.

Voor een impressie van de voorgaande community lunches: in november 2017 https://www.youtube.com/watch?v=vIhpJur1lW

en de community lunch van februari 2018 https://www.youtube.com/watch?v=n3MDT-yJGlU

De locatie: Restaurant Instock, Czaar Peterstraat 21 in Amsterdam De locatie is makkelijk bereikbaar met het openbaar vervoer en als je met de auto komt, kan je het best parkeren bij: Deze open lucht parkeerplaats ligt bij het INIT gebouw van de persgroep. De parkeerkosten bedragen EUR 2,50 . Vanaf de parkeerplaats is het ongeveer 8 minuten lopen naar Instock aan de Czaar Peterstraat.

Nog goedkoper is parkeren bij een P+R Terrein en dan het openbaar vervoer nemen. Met de (snel)tram bent je zo bij je bestemming (zie de link naar de uitleg van Natasja Molenaar. Je moet wel om in aanmerking te komen voor het goedkope parkeertarief voor zowel het parkeerkaartje als voor openbaar vervoer betalen. Omdat de Community Lunch na 10 uur in de ochtend plaatsvindt kost parkeren slechts € 1,- per 24 uur!

Blijf op de hoogte van de ontwikkelingen en like onze Facebookpagina: www.facebook.com/communitylunch17

Gun jezelf een motivatieboost en Meld je aan. Graag tot dan!

 

 





Community Lunch voor Gedreven Ambitieuze Vrouwen

Reacties

Naam:
Email:
Bericht:

Geef als eerste jouw mening.




Privacy | Cookies | Algemene voorwaarden | Veelgestelde vragen | Referenties | Adverteren | links | Sitemap