Home / Fotografie Blog / Het weekend van een fotograaf in Elst

Het weekend van een fotograaf in Elst

Dit weekend was het mijn fotoweekend als fotograaf voor de Betuwe en Dagblad de Gelderlander.

 

Het is altijd maar de vraag waar de opdrachten mij zullen brengen. Op vrijdagmiddag of avond krijg ik de diverse opdrachten gemaild en weet ik hoe mijn weekend eruit zal komen te zien.

 

Op zaterdagochtend mocht ik al vroeg op om een spannend klusje te verrichten.

 

Slingertunnel Elst

 

De nieuwe slingertunnel in Elst werd getest. Men twijfelde of 2 vrachtwagens elkaar wel zonder problemen konden passeren dus de boel werd afgezet en 2 vrachtwagens met aanhanger kwamen van verschillende kanten om precies langs elkaar te rijden in de bocht.

Wethouder Jan van Baal stond er tussen en het pastte goed maar echt op mijn gemak tussen 2 van die monsters voelde ik me niet. Want behalve de wethouder stond ik daar natuurlijk ook zelf om de foto te maken.

 

S middags mocht ik nog de open dag in buurthuis de Kinkel fotograferen.

Als eerste fotografeerde ik het koor de Heister waar toevalligerwijs de vroegere schooljuf van onze kinderen in zong. Blij vroeg ze direct komen we nu in de krant?? Ik moest diverse plaatjes aanleveren dus besloot maar eens op onderzoek te gaan.

 

Wat een bedrijvigheid en talenten in de Kinkel, ik heb veel leuke en interessante mensen ontmoet en gefotografeerd.

 

Uit Bemmel ging ik naar het Schaaktoernooi in Onder de toren in Elst. Stil als muizen zaten de jonge spelertjes tegenover elkaar om elkaar alleen af en toe schaakmat toe te fluisteren. Beetje opgelaten voel ik me dan wel als ik daar mezelf tussen de tafeltjes moet draperen om een zo mooi mogelijk plaatje te maken.

 

Toen even snel naar huis om te eten en daarna naar het OBC in Bemmel om daar in de kantine het 55 plus diner voor alleenstaanden te fotograferen voor de Gelderlander georganiseerd door de Rotary. Wat een enorm goed initiatief.

 

Een meneer waar ik even mee had gekletst in de Kinkel smiddags zat daar weer als vrijgezellige man te eten. Leuk om de verrassing te zien als zo’n meneer die je eigenlijk helemaal niet kent je daar weer opmerkt.

Het eten zag er heerlijk uit en de tafels waren prachtig gedekt als in een mooi restaurant en overal om mij heen zag ik mensen die het samen gezellig hadden. Wie weet wat voor mooie contacten hieruit zullen ontstaan.

 

Zondag en ging ik op pad voor de Betuwe, in de theaterkerk in Bemmel was het dansgala. Vroeger was dit in de gymzaal van het OBC maar tegenwoordig dus in de prachtige Theaterkerk, veel leuker om in een echt theater op te treden.

 

De dansmariekes dansten dat het een lieve lust was en ik mocht ook nog even genieten van de dansers met een beperking van de Klup uit Huissen. Zij lijken het meest te genieten van allemaal.

 

En natuurlijk moest ook de ijspret nog vastgelegd worden want ook dat is belangrijk voor de krant.

 

En daarna was het dan tijd om zelf te genieten. Mijn favoriete uitstapje met de hond bij weinig tijd is Landerij de Park. Even uitwaaien in een mooie omgeving waar hond Lexi heerlijk kan uitrazen. En ikzelf even kan ontladen om weer fris te zijn voor voor een nieuwe week met weer veel nieuwe fotos.

 

 


Reacties

Naam:
Email:
Bericht:

Geef als eerste jouw mening.

26-01-2017 - Het weekend van een fotograaf in Elst
Dit weekend was het mijn fotoweekend als fotograaf voor de Betuwe en Dagblad de Gelderlander.   Het is altijd maar de vraag waar de opdrachten mij zullen brengen. Op vrijdagmiddag of avond krij
Lees meer
Privacy | Cookies | Algemene voorwaarden | Veelgestelde vragen | Referenties | Adverteren | links | Sitemap