Home / Gastouderbureau Blog / Gastouderbureau Kidz

Gastouderbureau Kidz

Wilt u opvang op maat voor uw kind?Voordelige gastouderopvang voor het gehele gezin?Bij Kidz krijgt u het.

ÉÉN PRIJS € 45,- EURO PER MAAND VOOR UW HELE GEZIN!

”U bespaart” veel geld met gastouderopvang.U krijgt er veel voor terug: kleinschalige opvang, warm thuisgevoel, maandelijkse terugkoppeling, individueel contact en nog veel meer wat een gastouder en het bureau uw kind kan bieden!

 

GASTOUDERBUREAU KIDZ

Gastouderbureau Kidz verzorgt en bemiddeld in de gastouderopvang. Kidz vindt persoonlijk contact en begeleiding zeer belangrijk. De gastouders voldoen aan de kwaliteitseisen van Wet van de kinderopvang. Het pedagogisch plan is bedoeld voor ouders/verzorgers en gastouders die gekozen hebben of overwegen voor gastouderopvang Kidz. Het geeft houvast over de visie van Kidz.

WERKWIJZE VAN KIDZ

Er is één bemiddelingsmedewerkster werkzaam. Deze medewerkster verricht de werkzaamheden, die moeten leiden tot een goede koppeling tussen ouders en gastouders, begeleiding en ondersteuning van de opvang waarbij het welzijn en welbevinden van het kind centraal staat.

Iedereen is welkom. Wanneer er sprake is van een kind met een beperking wordt er vanuit het gastouderbureau gekeken wat de mogelijkheden zijn.

Wat wil Kidz doen voor haar gastouders en ouders/ verzorgers? Kidz wil bijdragen aan een ”verantwoorde opvang” en zorgt ervoor dat ouders met een gerust gevoel naar het werk kunnen zonder zich zorgen te hoeven maken over de opvang van hun kind(eren).

Persoonlijk contact , één vaste prijs voor het hele gezin, één bemiddelaar voor zowel de gastouder als ouder/ verzorger of het nu gaat om een verandering in de wet of als aanspreekpunt , reactie binnen 24 uur en maandelijkse terugkoppeling.

Tot snel!

Caitlin van der Linden

Uw bemiddelaar van Gastouderbureau Kidz

Gastouderbureau Kidz

Reacties

Naam:
Email:
Bericht:

Geef als eerste jouw mening.
Privacy | Cookies | Algemene voorwaarden | Veelgestelde vragen | Referenties | Adverteren | links | Sitemap