Home / Geld lenen Blog / Bedrijven waarbij je geld kan lenen

Bedrijven waarbij je geld kan lenen

Bedrijven waarbij je geld kan lenen

Bedrijven waarbij je geld kan lenen  

Herkent u de situatie dat u voor de aankoop van uw nieuwe televisie of computer wat geld wilt lenen, wat u aan het eind van de maand kunt terugbetalen als uw loon gestort is? In veel gevallen gaat u voor een dergelijke lening niet naar de bank, maar schakelt u vrienden, familie of een bedrijf in waar u geld voor een korte periode kunt lenen. Er zijn verschillende bedrijven die kortlopende leningen aanbieden voor particulieren, waarbij het heel gebruikelijk is om de lening aan het eind van de maand weer af te lossen. Door de korte looptijd van zo’n lening betaalt u nauwelijks rente! 

Geld lenen bij een bedrijf

Wanneer u geld wilt lenen bij een bedrijf is het allereerst belangrijk om voor uzelf te bepalen hoeveel geld u wenst te lenen. Wilt u bijvoorbeeld een paar honderd euro lenen voor een nieuwe televisie of een belangrijke reparatie in uw woning? Of wilt u een paar duizend euro voor de aanschaf van een nieuwe auto? In combinatie met uw maandelijkse inkomen bepaalt dit welk bedrijf het meest geschikt is voor uw lening. Niet ieder bedrijf verstrekt namelijk hoge leningen, zeker niet als uw maandelijkse inkomsten enigszins beperkt zijn. 

Naast bedrijven die kortlopende leningen aanbieden zijn er vanzelfsprekend ook verschillende andere bedrijven die leningen voor een langere tijd aanbieden. 

Voordelen aan geld lenen bij een bedrijf

Geld lenen bij een bedrijf heeft verschillende voordelen, zeker ten opzichte van geld lenen bij vrienden en familie. Wanneer u geld leent van belangrijke mensen in uw omgeving kan de band tussen u en deze persoon op het spel komen te staan. Iets wat u vanzelfsprekend zo goed mogelijk wenst te voorkomen! Ook voor ondernemers brengt het lenen van geld via een bedrijf voordelen met zich mee, denk aan de fiscale voordelen. Zo heeft u geld om te investeren! 

Bedrijven waarbij je geld kan lenen

Reacties

Naam:
Email:
Bericht:

Geef als eerste jouw mening.

21-02-2023 - Een zakelijke lening, maar dan net even anders
Ondernemers zijn over het algemeen creatieve mensen met passie voor het product of de dienst die ze aanbieden. Wat ze nogal eens onderschatten, is dat er bij het ondernemen nog veel meer komt kijken.
Lees meer

14-10-2022 - 3 redenen waarom je zakelijk geld zou moeten lenen
Het is je vast wel bekend dat je als ondernemer een zakelijke financiering aan kunt vragen. Zo zijn er bijvoorbeeld veel ondernemers die een zakelijke lening aanvragen. Doordat je een schuld aangaat a
Lees meer

15-06-2022 - Je kunt je huis uitbreiden met een thuiskantoor
Heb je er al eens aan gedacht om dit onder je huis te doen in plaats van eraan of erop? Hoe je een kelder onder een bestaande woning bouwt en hoeveel dat kost - dat lees je hier. Je wilt graag vanu
Lees meer

02-05-2022 - Zakelijke lening of persoonlijke lening als zzp'er?
Als zzp’er zijn de financiën van je bedrijf verweven met je privéfinanciën. Dat merk je wel wanneer je de aangifte inkomstenbelasting moet invullen. Het vermogen van je bedrijf
Lees meer
Privacy | Cookies | Algemene voorwaarden | Veelgestelde vragen | Referenties | Adverteren | links | Sitemap