Home / Geld lenen Blog / Dit zijn de voordelen van het online aanvragen van een zakelijke lening

Dit zijn de voordelen van het online aanvragen van een zakelijke lening

Dit zijn de voordelen van het online aanvragen van een zakelijke lening

Steeds meer bedrijven zien de voordelen van een zakelijke lening in. Logisch, want zo'n financiering kun je gebruiken om een langlopende investering in jouw bedrijf te bekostigen. Je kunt er onder meer mee investeren in uitbreiding, maar ook in machines en/of voertuigen. Lijkt dit jou ook wel wat? Dan wil je mogelijk wel een zakelijke lening aanvragen. Hiervoor kun jij je tot een bank richten, maar ook tot het internet. Er zijn vandaag de dag namelijk talloze geldverstrekkers waarbij je online een zakelijke lening aan kunt vragen. Online aanvragen brengt de nodige voordelen met zich mee. Wij zetten de grootste hier voor jou op een rijtje.

1. Je hoeft de deur niet uit

Een van de grootste voordelen van online een zakelijke lening aanvragen is dat je hier de deur niet voor uit hoeft. Je kunt namelijk een aanvraag indienen vanuit jouw luie stoel. Het enige wat je moet doen, is de website van de geldverstrekker bezoeken. Hier hoef je enkel op de knop te drukken om de aanvraag voor een zakelijke lening te starten. Voordat je hierop klikt, raden wij je aan om de benodigde documenten bij de hand te houden. Wat je nodig hebt? In ieder geval jouw bij- en afschrijvingen en de jaarrekening van jouw bedrijf. Op basis van deze gegevens ontvang je namelijk een persoonlijk aanbod van een geldverstrekker.

2. Je kunt 24/7 een zakelijke lening aanvragen

Vroeger klopte je bij de bank aan als je een zakelijke lening nodig had. Je kon dan vaak langskomen voor een afspraak om te kijken wat de mogelijkheden waren. Dit kan tegenwoordig overigens nog steeds, maar toch kiezen steeds meer ondernemers ervoor een online aanvraag in te dienen. Waarom? Omdat je bij een bank afhankelijk bent van openingstijden. Dit is bij een online aanvraag niet het geval. Als jij je tot het internet richt voor een zakelijke lening, kun je namelijk 24 uur per dag, zeven dagen per week, een aanvraag indienen. Bovendien ben je niet gebonden aan een bepaald tijdstip. Je dient de aanvraag namelijk gewoon in op het moment dat het jou uitkomt.

3. Je krijgt snel uitsluitsel

Ga je bij een bank of andere geldverstrekker langs om een zakelijke lening aan te vragen? Dan moet je hier mogelijk meerdere keren een afspraak voor inplannen. Het begint vaak met een orientatiegesprek om de mogelijkheden te bespreken. Als dit jou aanstaat, wordt er een nieuwe afspraak ingepland. Omdat je meerdere keren langs moet komen, kan er behoorlijk wat tijd overheen gaan. Vraag je de zakelijke lening online aan? Dan hoef je hier niet bang voor te zijn. Je krijgt namelijk snel uitsluitsel als je online een zakelijke lening aanvraagt. Hierdoor weet je binnen de kortste keren hoeveel je kunt lenen. Op basis hiervan kun je vervolgens bepalen of je jouw aanvraag al dan niet doorzet.

4. Je kunt makkelijk vergelijken

Eerder in deze tekst haalden we al aan dat je vandaag de dag bij talloze geldverstrekkers online een zakelijke lening aan kunt vragen. Hierdoor weet je mogelijk niet goed tot welke geldverstrekker jij je moet richten. Gelukkig kun je online makkelijk geldverstrekkers met elkaar vergelijken. Waar je bij zo'n vergelijking op moet letten? De zakelijke lening rente bijvoorbeeld. Niet iedere geldverstrekker hanteert namelijk dezelfde rente. Hierdoor kan het zijn dat een zakelijke lening bij de ene partij (veel) meer kost dan bij de andere. Daarnaast zijn de voorwaarden van de lening niet overal even gunstig. Kortom: reden genoeg om zakelijke leningen te vergelijken.

Dit zijn de voordelen van het online aanvragen van een zakelijke lening

Reacties

Naam:
Email:
Bericht:

Geef als eerste jouw mening.

21-02-2023 - Een zakelijke lening, maar dan net even anders
Ondernemers zijn over het algemeen creatieve mensen met passie voor het product of de dienst die ze aanbieden. Wat ze nogal eens onderschatten, is dat er bij het ondernemen nog veel meer komt kijken.
Lees meer

14-10-2022 - 3 redenen waarom je zakelijk geld zou moeten lenen
Het is je vast wel bekend dat je als ondernemer een zakelijke financiering aan kunt vragen. Zo zijn er bijvoorbeeld veel ondernemers die een zakelijke lening aanvragen. Doordat je een schuld aangaat a
Lees meer

15-06-2022 - Je kunt je huis uitbreiden met een thuiskantoor
Heb je er al eens aan gedacht om dit onder je huis te doen in plaats van eraan of erop? Hoe je een kelder onder een bestaande woning bouwt en hoeveel dat kost - dat lees je hier. Je wilt graag vanu
Lees meer

02-05-2022 - Zakelijke lening of persoonlijke lening als zzp'er?
Als zzp’er zijn de financiën van je bedrijf verweven met je privéfinanciën. Dat merk je wel wanneer je de aangifte inkomstenbelasting moet invullen. Het vermogen van je bedrijf
Lees meer
Privacy | Cookies | Algemene voorwaarden | Veelgestelde vragen | Referenties | Adverteren | links | Sitemap