Home / Glas Blog / Besparen met Isolatieglas

Besparen met Isolatieglas

Tegenwoordig wordt onze glaszetter steeds vaker geconfronteerd met het feit dat mensen kiezen voor isolatieglas. Onze glaszetter merkt op dat er bijna geen vraag meer is naar enkel glas of standaard dubbelglas. In de praktijk blijkt dat mensen steeds vaker kiezen voor het beter isolerende Hoog Rendementsglas. Dit zogenaamde HR-glas zorgt ervoor dat er minder schommelingen in temperatuur zijn in uw woning. Zo zal uw huis in de winter minder kou binnen laten en in de zomer minder warmte toe laten. Dit zorgt ervoor dat u comfortabeler kunt wonen. Onze glaszetter kan u uitleggen wat de voordelen zijn van HR-glas. Naast het comfortabeler wonen is het meest duidelijke voordeel dat u behoorlijk zal gaan besparen op uw stookkosten. Onze deskundige glaszetter zal met u bekijken welk type HR-glas voor uw woning en uw wensen de beste keuze is.

Verschillende types isolatieglas

Isolatieglas is te verkrijgen in verschillende soorten en maten. Het ‘gewone’ dubbel glas bestaat uit twee glasplaten met een luchtlaag ertussen. Het verschil met HR-glas is dat hierbij een coating is aangebracht tussen de (twee) glasplaten. Deze coating houdt de warmte van binnen, binnen, door het terugkaatsen van deze warmte. Vanaf HR++ glas wordt er geen lucht meer aangebracht in de tussenruimte, maar een edelgas.

Geniet van uw ramen

Door in zee te gaan met de glaszetter van IJsseldelta Glasservice kunt u ervan uit gaan dat u jarenlang plezier zal hebben van uw nieuwe ramen. Er zijn twee hoofdredenen waarom een glaszetter wordt ingeschakeld. De eerste is wanneer er iets gebeurd is waardoor een raam gescheurd is of er zelfs een gat in zit. In dat geval zal de glaszetter direct naar u toe komen om ervoor te zorgen dat het raam weer veilig gedicht wordt. Een tweede veel voorkomende reden waarom een glaszetter wordt ingeschakeld is wanneer u uw ramen wil vervangen door beter isolerend glas.

 

Besparen met Isolatieglas

Reacties

Naam:
Email:
Bericht:

Geef als eerste jouw mening.
Privacy | Cookies | Algemene voorwaarden | Veelgestelde vragen | Referenties | Adverteren | links | Sitemap