Home / Graafmachine Blog / Voor iedere infra klus het juiste materiaal

Voor iedere infra klus het juiste materiaal

Voor iedere infra klus het juiste materiaal

Of je nu loonwerker bent of in de bouw of infra sector actief bent met je bedrijf of als ZZP’er, je kunt niet zonder degelijk en betrouwbaar materiaal. Daarnaast is het ook heel prettig om een leverancier te hebben die niet alleen een breed en kwalitatief hoogwaardig assortiment heeft, maar ook snel en betrouwbaar is als het om leveringen gaat en servicegericht is. Zo’n leverancier is Infrastore, hier vind je voor iedere infra-klus het juiste materiaal.

Voor iedere infra klus het juiste materiaal

Oerdegelijk materiaal

Als ondernemer wil je kunnen vertrouwen op je materiaal. Het moet van een goede kwaliteit zijn en doen waarvoor het is gemaakt.

Neem nu bijvoorbeeld oprijplaten. Je kunt niet zonder, maar het is belangrijk dat ze niet alleen praktisch zijn, maar ook veilig en handzaam. Je gebruikt ze namelijk vrijwel iedere dag.

De aluminium oprijplaten van Infrastore zijn daarvoor het perfecte materiaal. Je kunt er heel eenvoudig je materiaal verladen. Ze zijn niet alleen uiterst stabiel maar hebben ook een antislip loopvlak.

Doordat de oprijplaten van aluminium zijn gemaakt, zijn ze zeer licht maar meer dan voldoende sterk om het maximale voorgeschreven draagvermogen aan te kunnen. Bovendien roesten ze niet, dus een lange levensduur is gegarandeerd.

Alle oprijplaten hebben een veiligheidsfactor 2 en zijn ook voorzien van het TÜV keurmerk. Dit houdt in dat de oprijplaten veilig zijn, aan alle kwaliteitseisen voldoen en milieuverantwoord zijn.

Waar je op moet letten bij het bestellen van oprijplaten

Als je op zoek bent naar aluminium oprijplaten, ben je bij Infrastore dus aan het juiste adres. Zij hebben meer dan driehonderd modellen in hun assortiment. Voor iedere klus en situatie is er dus wel een set te vinden.

Waar je bij het bestellen op moet letten is uiteraard het maximale draaggewicht. Daarnaast spelen ook de lengte en het type aansluiting een belangrijke rol.

Je hebt de keuze uit oprijplaten met een draagvlak van 706 tot 45.000 kilogram. Daarnaast zijn ze in verschillende lengtes verkrijgbaar. Welke geschikt zijn voor jou, hangt helemaal af van de situatie waarin je ze gaat gebruiken.

Dit geldt ook voor het type aansluiting. Hierbij zijn er verschillende mogelijkheden. Zo heb je de mogelijkheid voor een vaste aansluiting, opleg aansluiting en twee verschillende haak aansluitingen. Het is belangrijk dat je de juiste kiest, de oprijplaten moeten namelijk veel gewicht dragen en een goede aansluiting met bijvoorbeeld je aanhanger of oplegger is dan ook van groot belang.

Kunststof dieseltanks voor opslag of vervoer

Het opslaan van diesel zien we steeds vaker gebeuren. Dit komt vooral door de grote onzekerheid voor ondernemers, zeker als het gaat om tarieven. Een kunststof dieseltank biedt dan uitkomst. Ook hiervoor ben je bij Infrastore aan het juiste adres.

De kunststof dieseltanks zijn niet alleen ideaal voor opslag, maar er zijn ook uitvoeringen speciaal voor het transport van zowel diesel, biodiesel en mazout. Opslag van diesel bij het werk is dan niet meer nodig. Zo wordt de kans op diefstal van de diesel ook een stuk kleiner.

Op Infrastore.nl vind je een groot aanbod van kunststof dieseltanks voor opslag in allerlei verschillende maten. Deze zijn licht van gewicht dus ideaal voor transport. Er zijn overigens ook stalen dieseltanks. De kleinste dieseltank is 55 liter en de grootste heeft een inhoud van 5.000 liter. De grotere tanks, van 450 liter inhoud, zijn voorzien van een ADR keurmerk.

Als je diesel wilt gaan vervoeren, moet je wel met een aantal zaken rekening houden. Wat je niet moet vergeten, is dat diesel onder vervoerscategorie 3 valt. Dit betekent dat je maximaal 1.000 liter diesel mag vervoeren. De tanks waarin de diesel wordt vervoerd, mogen een inhoud van maximaal 450 liter hebben. Op deze manier ben je vrijgesteld van de ADR verplichting.

De kunststof dieseltanks die je bij Infrastore kunt verkrijgen, zijn toegestaan als verpakking. Vanaf een inhoud van 300 liter zijn ze niet meer bedoeld voor opslag. Op het werk worden ze echter als uitzondering gezien. In die situatie mogen ze ook worden uitgerust met een pomp en vulpistool, zodat je op het werk gewoon kunt tanken.

De tanks met een inhoud tot 300 liter, mogen wel voor opslagdoeleinden worden geplaatst. Ze vallen onder de regelgeving die voor jerrycans en vaten gelden.

Grastegels een slimme oplossing voor veel situaties

Waar je bij Infrastore ook voor terecht kunt, zijn kunststof grastegels. Deze zijn in verschillende varianten verkrijgbaar.

Grastegels worden onder meer toegepast in speeltuinen, campings, parkeerterreinen maar ook om de bermen en dijklichamen te verbeteren.

Ze zijn oersterk en je kunt er met gemak overheen rijden of parkeren. Naast een hoog dragend vermogen, laten ze ook perfect het (regen)water door. Het leggen gaat heel eenvoudig met behulp van een kliksysteem. Hierdoor vormen ze nadat ze zijn gelegd, een geheel. De tegels zijn verkrijgbaar in twee maten. De grootste tegel heeft een oppervlakte van één vierkante meter. Zo kun je dus snel meters maken.

Door ze aan te vullen met grond tot aan de bovenzijde, zijn de graswortels te allen tijde voldoende beschermd en zo ontstaat er een mooi egaal groen vlak. Je kunt er ook voor kiezen om ze met grind of ander materiaal te vullen.

De grastegels van Infrastore zijn oersterk en hebben een lange levensduur. Dit komt doordat de mazen rond van vorm zijn en veel dwarsverbindingen hebben. Bovendien zijn ze gemaakt van HDPE dat een wanddikte heeft van 5 millimeter. Hierdoor zijn het de sterkste die er momenteel op de markt zijn te verkrijgen. Jouw klanten zijn dus verzekerd van topkwaliteit.

Over Infrastore

Infrastore bestaat al meer dan 40 jaar.  Er werken zeer ervaren medewerkers die veel kennis van zaken hebben. Ze kunnen je dus van de juiste adviezen voorzien als je die nodig zou hebben. Een telefoontje is genoeg. Het bedrijf staat verder bekend om zijn klantgerichtheid, goede bereikbaarheid en een zeer goede serviceverlening. 

Daarnaast leveren ze alleen maar kwaliteitsproducten tegen scherpe prijzen. Het assortiment is zeer breed. Naast de in deze blog besproken producten, kun je er ook terecht voor producten zoals trolleys, opslagkisten, watertanks en pompsystemen. Bestellen doe je eenvoudig online. De bestelde producten kun je afhalen in Purmerend of tegen betaling op het door jou gewenste adres laten bezorgen.

Voor iedere infra klus het juiste materiaal

Reacties

Naam:
Email:
Bericht:

Geef als eerste jouw mening.
Privacy | Cookies | Algemene voorwaarden | Veelgestelde vragen | Referenties | Adverteren | links | Sitemap