Home / Hondentrimsalon Blog / Vacht & Verzorging

Vacht & Verzorging

Hondentrimsalon Dribbel In Gorinchem

Alle honden hebben verzorging nodig, voeding, aandacht etc., maar niet te vergeten vachtverzorging!!,  Vergeet niet om dagelijks uw lieveling te borstelen en te kammen. Wij van Honden trimsalon "Dribbel In" in Gorinchem (tel: 0183 660427) vertellen u graag hoe dat moet en wat de beste borstels en kammen zijn voor uw hond. Het is aan te raden om hier al van pup af aan mee te beginnen zodat uw lieveling ook echt een lieveling blijft en niet op latere leeftijd zijn tanden laat zien als u met de borstel en kam aankomt. Een bekend spreekwoord luid: Jong geleerd is..................... precies!, Kom ook met uw nieuwe pup even kennis maken in onze trimsalon zodat wij u veel tips mee kunnen geven en een puppybeurtje zodat u er vroeg genoeg bij bent want helaas merken we vaak dat nieuwe pupeigenaren te laat voor de eerst trimbeurt komen zodat de puppyvacht is gaan verklitten en de volwassen vacht niet goed door kan komen. Tja horen we dan als we dat hadden geweten!, Om dit te voorkomen schrijven wij graag deze blog voor u om u te informeren. Er is in onze trimsalon veel kennis en ervaring voor handen (24 jaar)! Er werken gediplomeerde trimmers die ook jarenlange ervaring hebben met het fokken en showen van honden en ook gediplomeerd zijn in de kynologische kennis van de Raad van Beheer op kynologische gebied, dit houd in dat er wat meer kennis voor handen is omtrend genetica, voedingsleer, voortplanting, rassenkennis, gedrag, wetgeving etc. Leest u gerust onze website eens door! www.hondentrimsalondribbelin.nl 

De vacht heeft een functie o.a. het beschermen van de huid, er zijn verschillende soorten vachten die om de juiste verzorging vragen. Er zijn ook verschillende soorten shamphoos. De talgklier bedekt zowel huid als haar met een dun vetlaagje, deze laag beschermt de huid en het haar en houd de huid soepel en zorgt voor de juiste coating van de vacht. Was dus niet zomaar met een shamphoo die niet geschikt is voor uw hond, de samenstelling en de ph waarde is heel belangrijk! Wij werken met en verkopen  in onze honden trimsalon hoogwaardige vachtverzorgingsproducten die geheel afgestemd zijn op de huid en vacht van uw lieveling!

Meer tips geven we graag in onze hondentrimsalon!

Wist u dat uw hond graag bij honden trimsalon "Dribbel In" naar binnen dribbelt?

Wist u dat uw hond bij ons alle aandacht krijgt?

Wij werken uitsluitend op afspraak, vergeet u niet om tijdig een afspraak te maken!

U kunt bij ons op afspraak gratis voor de deur parkeren!

Wij zijn gevestigd in Gorinchem centrum.

"Dribbel In"is gevestigd: Volksweerbaarheid 51 4201ZL in Gorinchem. Regio's Vuren, Dalem, Arkel, Schelluinen, Leerdam, Giessenlanden, etc.

Tel:0183 660427

Graag tot ziens in onze trimsalon!

Hondentrimsalon "Dribbel In" is aangesloten bij de ABHB (Brancheorganisatie voor gediplomeerde trimsalons) 

Vacht & Verzorging

Reacties

Naam:
Email:
Bericht:

3 van 5 sterren
Super vakbekwame trimsalon in Gorinchem echt een aanwinst!
Geplaatst op: 15-09-2017 17:44

3 van 5 sterren gebaseerd op 1 reviews
Privacy | Cookies | Algemene voorwaarden | Veelgestelde vragen | Referenties | Adverteren | links | Sitemap