Home / Hotels Blog / Hotel Jagershof: Sfeervol en gastvrij!

Hotel Jagershof: Sfeervol en gastvrij!

Hotel Jagershof: Sfeervol en gastvrij!

Waar vindt u tegenwoordig nog een hotel dat echt gastvrij en sfeervol is en waar de gast écht centraal staat? Hotel Jagershof is een uniek gelegen hotel tussen de bossen van de Veluwe, maar slechts op 50 meter loopafstand van het gezellig dorpscentrum van het pittoreske plekje Nunspeet. Dit hotel herbergt sfeervolle kamers, een eigen lounge en restaurant en daarnaast is er de beschikking over een parkeerplaats met een fietsenstalling. Hier kunt u terecht op basis van half-of volpension, en kunt u kiezen uit aantrekkelijke arrangementen. De omgeving is een perfecte uitvalsbasis voor een fietstocht, fietsen zijn er te huur. Wilt u gebruik maken van internet? Dat kan, want hotel Nunspeet biedt gratis WiFi aan. In dit hotel is alles aanwezig om te genieten van een heerlijke, welverdiende vakantie, waar u helemaal tot rust kunt komen.

De prachtige omgeving

Zoals gezegd is Hotel Jagershof gelegen in een prachtige omgeving. Binnen een kleine omgeving vindt u de IJssel, de Veluwe, het bosrijke gebied de Dellen met de mooie heide en tal van andere bezienswaardigheden die u aangedaan moet hebben met een bezoekje. Er is een grote verscheidenheid aan landschappen, flora en fauna. Voor de echte avonturier die van de omgeving wil genieten en deze wil verkennen, is hotel Jagershof een echte aanrader. Daarnaast komt ook de jeugd aan zijn trekken. Wat dacht u bijvoorbeeld van een bezoekje aan attractiepark Walibi wat op slechts een halfuurtje rijden ligt? Dit hotel op de Veluwe is een echte aanrader voor iedereen die tot rust wil komen, maar toch graag op pad gaat om te ontdekken wat Nederland allemaal te bieden heeft!

Diverse faciliteiten

Hotel Jagershof biedt u diverse faciliteiten. Denk bijvoorbeeld aan een stijlvolle accommodatie die gevuld is met een zeer goede dis. De lounge is stijlvol ingericht en er staan comfortabele fauteuils waarin u heerlijk kunt ontspannen door middel van een goed boek en een overheerlijk wijntje. Daarnaast biedt de huisbar u tal van mogelijkheden en nodig u uit om dranken uit de omgeving te proberen. Bij Hotel Jagershof wordt u gewaardeerd hoe u bent, dat is de uitstraling van dit hotel.

Hotel Jagershof: Sfeervol en gastvrij!

Reacties

Naam:
Email:
Bericht:

Geef als eerste jouw mening.
Privacy | Cookies | Algemene voorwaarden | Veelgestelde vragen | Referenties | Adverteren | links | Sitemap