Home / Insecten Blog / De beste klamboes voor thuis en op reis: Care Plus klamboes

De beste klamboes voor thuis en op reis: Care Plus klamboes

De beste klamboes voor thuis en op reis: Care Plus klamboes

We hebben ze allemaal wel eens nodig: klamboes. Tegenwoordig kun je ze op veel plekken kopen, maar het verschil in kwaliteit is dan ook erg groot. Maar wat is nou de beste klamboe? Het antwoord hierop is een Care Plus klamboe. Care Plus ontwikkeld al meer dan 20 jaar onder andere klamboes en heeft meerdere internationale prijzen gewonnen voor haar producten. Bij insectdirect.nl vindt u de originele Care Plus klamboes voor de beste prijzen.

Diverse soorten klamboes

Voor op reis heeft u wellicht een andere klamboe nodig dan thuis. Het verschil zit hem in de impregnatie. Een Care Plus klamboe is geïmpregneerd, of niet geïmpregneerd. Een geïmpregneerde Care Plus klamboe is behandeld volgens hun Durallin technologie. Volgens deze methode blijft de impregnatie maar liefst 3 jaar actief. De impregnatie zorgt ervoor dat muggen (en ander ongedierte) niet op de klamboe landen of er doorheen steken. Als u onder een geïmpregneerde klamboe ligt bent u dus ook beschermd tegen allerlei muggen zoals de Malariamug en de Zikamug. In de landen waar een risico geldt voor muggenziekten zoals malaria en zika is een geïmpregneerde klamboe dan dus ook onmisbaar. Een Care Plus klamboe die niet geïmpregneerd is heeft dus niet dat effect en is daarom prima thuis te gebruiken of in de landen waar geen risico is.

Care Plus klamboe kopen

Een klamboe van Care Plus is dus de beste keus wat betreft een reisklamboe of een klamboe voor thuisgebruik. Al hun klamboes worden ook nog eens geleverd in een handige verpakking met ophangkit. Een klamboe van Care Plus kunt u het beste bestellen bij insectdirect.nl. Zij hebben alles altijd op voorraad, leveren dus razendsnel en hebben een uitstekende klantenservice waar u altijd terecht kunt met vragen. U kunt hen bereiken via hun website of via 053 573 88 88. Ook voor uw andere middelen tegen insecten bent u bij hen aan het juiste adres.





De beste klamboes voor thuis en op reis: Care Plus klamboes

Reacties

Naam:
Email:
Bericht:

Geef als eerste jouw mening.




Privacy | Cookies | Algemene voorwaarden | Veelgestelde vragen | Referenties | Adverteren | links | Sitemap