Home / Kaarsen Blog / De Online Kaarsenwinkel

De Online Kaarsenwinkel

Vierkante Kaarsen

Vierkante Kaarsen

Met de vierkante kaarsen van de online kaarsenwinkel kiest u voor een kwaliteitskaars met een mooie vormgeving in een prachtige kristalstructuur. De kaars geeft niet alleen warm licht en sfeer aan iedere ruimte, maar is een waardevolle toevoeging in uw interieur en geeft op zichzelf staand een luxe uitstraling. De kaarsen passen bij iedere inrichting, van modern tot klassiek, met pastel- of met harde kleuren, in grote- of in kleine ruimten, de kaarsen komen altijd tot hun recht en zijn een mooie blikvanger. De vierkante kaars is niet zomaar een gebruiksvoorwerp, het is een kristalkaars van de hoogste kwaliteit.

Kleuren en toepassingen Onze vierkante kristal kaarsen zijn er in verschillende hoogten en dikten, waardoor ze als setje of losstaand verdeeld in de kamer geplaatst kunnen worden. Een setje bestaat uit drie kaarsen in hoogte oplopend. De mooie kleuren van de kaarsen zullen de tinten van bijvoorbeeld gordijnen of kussens meer naar voren laten komen of juist complementeren, zodat met één kaarsenset wisselende sferen in verschillende seizoenen gecreëerd kunnen worden, van voorjaarsfris tot winterwarm. Ook als je in de zomer misschien geen kaarsen brandt, staat een kaarsenset erg vrolijk op een dienblad op de tuintafel, in de kleuren van een vol zomerboeket. Naast de setjes van drie maakt de online kaarsenwinkel ook losse, lange vierkante kaarsen van 35 cm, zodat u naar hartenlust kunt combineren met kleuren en effecten.

Tot ziens op de leukste kaarsenwinkel op het internet,

De Online Kaarsenwinkel.nl

De Online Kaarsenwinkel

Reacties

Naam:
Email:
Bericht:

Geef als eerste jouw mening.

0 van 5 sterren gebaseerd op 0 reviews

12-09-2017 - Kaarsen bedrukken met Foto/Logo en/of Tekst.
De online kaarsenwinkel bedrukt de mooiste kristal kaarsen met uw eigen foto, of eigen tekst. Of het nu een zelf geschreven gedicht is of een liefdesverklaring, we kunnen alles voor u afdrukken op on
Lees meer
Privacy | Cookies | Algemene voorwaarden | Veelgestelde vragen | Referenties | Adverteren | links | Sitemap