Home / Kindermeubels Blog / Kinderkamer inrichten; wat mag er niet ontbreken?

Kinderkamer inrichten; wat mag er niet ontbreken?

Wat heb je allemaal nodig voor het inrichten van een leuke fijne kinderkamer?

Een kind heeft een eigen plekje nodig om lekker te kunnen spelen, meestal is de speelkamer ook meteen de slaapkamer waardoor de speelruimte beperkt is. Het is dan ook belangrijk om de ruimte praktisch in te richten waardoor kinderen erin kunnen spelen en slapen. Bij Vikingchoice.nl weten we alles over het inrichten van een kinderkamer en geven je daarom graag wat tips die jij kunt gebruiken om de kinderkamer zo in te richten dat jouw kinderen er heerlijk ontspannen in kunnen slapen en spelen. Een veel gebruikte oplossing is bijvoorbeeld een huisbed, een bed waarmee je kind overdag kan spelen en s'nachts in kan slapen.

GESCHIKTE MEUBELS VOOR OP DE KINDERKAMER Naast een goed bed en een plekje om te kunnen spelen moet er natuurlijk ook opbergruimte aanwezig zijn. Je hebt verschillende leuke kindermeubels waarmee je de kinderkamer een eigen sfeer kan geven. Kinderkasten in de leukste kleurtjes, een dressoir / commode voorzien van een leuke print of een leuke opbergkast met boekenhouder waarin je alle voorleesboekjes een plekje kunt geven. Om nog meer ruimte te besparen kan je bijvoorbeeld ook kiezen voor een kinderbed met extra opbergruimte onder het bed. Een mooi ingerichte kinderkamer, dat wil toch ieder kind!

GESCHIKTE MEUBELS VOOR OP DE BABYKAMER Ook een babykamer wil je praktisch kunnen inrichten. Allereerst moet er natuurlijk een mooie veilige plek zijn om te kunnen slapen. Kies je eerst voor een wiegje, of al meteen voor een ledikant? Je kan ook een ledikant kiezen die je vast kan koppelen aan je eigen bed, zo heb je de baby in de eerste maanden altijd dichtbij en wanneer dit niet meer nodig is kan je het ledikantje gewoon in de babykamer zetten. Bescherm je kleintje tegen de harde spijlen van zijn of haar bedje met bijvoorbeeld een heerlijk zachte bedbumper. Een praktische commode met lades is ook onmisbaar op de babykamer, je moet een plek hebben om je kindje te kunnen wassen, aankleden en verschonen waarbij je ook nog eens alles binnen handbereik hebt.

Kinderkamer inrichten; wat mag er niet ontbreken?Kinderkamer inrichten; wat mag er niet ontbreken?Kinderkamer inrichten; wat mag er niet ontbreken?Kinderkamer inrichten; wat mag er niet ontbreken?Kinderkamer inrichten; wat mag er niet ontbreken?

Reacties

Naam:
Email:
Bericht:

Geef als eerste jouw mening.
Privacy | Cookies | Algemene voorwaarden | Veelgestelde vragen | Referenties | Adverteren | links | Sitemap