Home / Koffie Blog / Onmisbaar op kantoor: een kwalitatief goede koffiemachine

Onmisbaar op kantoor: een kwalitatief goede koffiemachine

Onmisbaar op kantoor: een kwalitatief goede koffiemachine

Wanneer je als ondernemer aan medewerkers vraagt wat voor hen de onmisbare elementen binnen een kantoorpand zijn, zullen zij de koffiemachine als een van de eerste dingen noemen. De koffiemachine biedt je veel meer dan een verse, krachtige kop koffie om de dag te beginnen. Het is ook de plek waar je snel, een kort gesprek hebt met collega’s. Je informeert er hoe hun dag was, je biedt hulp bij kleine vragen en leert elkaar er beter kennen. Zeker in een tijd waarin er steeds meer vanuit huis gewerkt wordt, mist men deze korte gesprekken vaak. Reden genoeg om de koffiemachine als een van de eerste voorwerpen aan het interieur van je kantoorpand toe te voegen. Kies je voor een koffiemachine zakelijk huren, of schaf je deze aan? In dit artikel lees je meer over de mogelijkheden.

Verschillende voordelen van een koffiemachine zakelijk huren

Veel ondernemers zijn zich niet bewust van de mogelijkheid om een kwalitatief goede koffiemachine te huren, in plaats van deze eenmalig aan te schaffen. Het huren van een koffieapparaat biedt verschillende voordelen. Denk bijvoorbeeld aan het feit dat een grote investering vooraf niet nodig is. Dit budget geef je liever uit aan een uitbreiding van de productiecapaciteit of het medewerkersbestand. Je betaalt maandelijks een vast bedrag voor de koffiemachine; je weet precies waar je aan toe bent.

Service bij storingen aan de koffiemachine

Een storing in de koffiemachine is ontzettend vervelend, zeker wanneer je er maar één op kantoor hebt staan. Om chagrijnige medewerkers te voorkomen is het zaak deze dezelfde dag nog op te lossen. Zelf heb je er de tijd niet voor. Door een koffiemachine te huren kun je rekenen op de service van de aanbieder hiervan. Er zijn partijen die een service binnen acht uur aanbieden in het geval van uitval van een koffiemachine. Zo schenk je medewerkers én bezoekers al snel weer een verse kop koffie! Overigens zal de koffiemachine standaard periodiek worden onderhouden door zo’n aanbieder. Het verkleint het risico op uitval of storingen in de machine. 

Zoek naar koffiebonen die passen bij je medewerkers

De ene koffieboon is de andere niet. Er kunnen grote verschillen in de smaak hiervan zitten. Inventariseer eens in de zoveel tijd of een koffieboon je medewerkers nog bevalt. Mochten zij de koffie te bitter of juist ietwat zoet vinden, dan zou je eens voor een andere boon kunnen kiezen. Door te variëren vind je de koffieboon die past bij jouw personeel. 

Onmisbaar op kantoor: een kwalitatief goede koffiemachine

Reacties

Naam:
Email:
Bericht:

Geef als eerste jouw mening.

31-05-2023 - Het groeiende belang van transparantie in de productieketen
In de hedendaagse mondiale economie zijn productieketens complexer dan ooit tevoren. Een enkel product kan componenten bevatten die in meerdere landen zijn geproduceerd. Het kan moeilijk zijn om te be
Lees meer

22-09-2022 - Het beste kopje koffie maken - Een gids voor het zetten van
Als je dit leest, is de kans groot dat je een liefhebber bent van koffie. En dan bedoelen we niet de slappe en verwaterde versies van je plaatselijke benzinestation. We hebben het over rijke, krachtig
Lees meer
Privacy | Cookies | Algemene voorwaarden | Veelgestelde vragen | Referenties | Adverteren | links | Sitemap