Home / Kunstbevordering Blog / Kaartenkoerier

Kaartenkoerier

Kunst op Postkaart promoten

Kunstkaarten

Postersquare is de Art Gallery van Muset en bevordert kunst en kunstenaar op postkaart. Regelmatig zijn nieuwe afbeeldingen van kaarten te vinden bij de Kaartenkoerier, een blog van Stichting Muset. Postkaarten van bekende kunstenaars zijn vaak niet meer op iedere hoek van de straat te vinden.

Kunstenaars Kaarten bij Postersquare kunnen online besteld worden. Bekende kunstenaars zoals : Jeroen Bosch, Paul Degas, Marc Chagall, Paul Klee, Rembrandt, Salvador Dali, Erte, Monet, Renoir, Ruud van Empel en vele anderen zijn te vinden bij de Kaartenkoerier en in de Art Gallery van Muset www.postersquare.com.  Modern en traditoneel. Eveneens wordt aandacht besteed aan kaarten met speciale thema's zoals: religie, affichekaarten, poppenspel, theater, poëzie, schaken, muziek. One Card Selling is een aparte categorie. Deze kaarten zijn vaak uitgaves die niet meer op de markt verkrijgbaar zijn. Voor het zoeken naar een unieke kaart biedt De Kaartenkoerier en Postersquare een interessante keuze.

Promoting Kunst en Kunstenaar op postkaart

Graag willen we bezoekers informeren en afbeeldingen laten zien van het werk als kunstenaar, illustrator, tekenaar, cartoonist. Via Kaartenkoerier vindt een link plaats naar Postersquare. Daar kan men naast het aanbod van de kunstkaarten, indien bekend, meer achtergrond informatie lezen over de ontwerpers.

Een belangrijk motto is het stimuleren van de verzending van kaarten per post. een kaart qua afbeelding aantrekkelijk en die iets tastbaars kan vertellen aan je relaties, vrienden, familie en kennissen 

Kaartenkoerier

Reacties

Naam:
Email:
Bericht:

Geef als eerste jouw mening.

24-12-2017 - Kunst-en-Kunsten
KUNST GEEFT NIET ZICHTBAAR WEER, MAAR MAAKT ZICHTBAAR (Paul Klee) Muset wil door haar activiteiten kinderen en volwassenen interesseren voor de verschillende kunstdisciplines en de diverse facetten.
Lees meer
Privacy | Cookies | Algemene voorwaarden | Veelgestelde vragen | Referenties | Adverteren | links | Sitemap