Home / Led lampen Blog / Energiekosten

Energiekosten

Bespaar op de jaarlijks terugkerende energiekosten

Kies voor ledverlichting.

Als ondernemer staan de vaste lasten altijd onder druk.

De huur, telefoonkosten maar ook de energierekening is een maandelijks terugkerende vaste post. Naast eventuele machines is vooral de verlichting ongemerkt een grote kostenpost. U begint in de ochtend, het eerste wat u doet is, ongemerkt misschien, de schakelaar omzetten en de verliching brand.

Het gaat automatisch en u denkt daar verder niet bij na.

Met led verlichting kunt u een flinke besparing behalen op het stroomverbruik. U kunt in sommige gevallen een besparing tot wel 75% op het stroomverbruik voor verlichting besparen.

TL verlichting kan heel eenvoudig vervangen worden door ledtubes of ledpanelen. In de meeste gevallen hoeft er niks aangepast te worden. dus het kost u geen extra tijd en dus hoeft u ook naast de aanschaf geen extra kosten te maken om over te stappen op led verlichting.

Daarnaast gaat led verlichting tot wel 50.000 branduren mee, dan is veel langer als de traditionele verlichting.

Led verlichting is al lang niet meer het koude en kille licht wat het in het begin was. De kleuren verschillen niet meer van de normale verlichting. U kunt kiezen voor de sfeer die nodig is. Een zachte warme kleur voor uw showroom, waar u wilt dat de klanten rustig worden en niet te snel er door heen vliegen. Tot een heldere verlichting op plekken waar u aan het werk bent, zowel kantoor als werkplaatsen en magazijnen.

Ook de buitenverlichting kan heel goed vervangen worden door ledverlichting. Omdat die vele uren per jaar branden kunt u ook daar veel besparingen behalen.

Let wel op het aantal lumes van de lampen die worden aangeboden, de hele goedkope versies van bijvoorbeeld led panelen geven veel minder licht als dat u gewent bent van tl verlichting. Dus goedkoop is niet altijd de beste investering.

Dus wilt u op een eenvoudige manier besparen op uw energiekosten, stap over op ledverlichting.

Voor meer informatie, of advies over ledverlichting neem contact op via:

www.zon-oke.nl of [email protected]


Reacties

Naam:
Email:
Bericht:

Geef als eerste jouw mening.

21-06-2018 - Je woning verduurzamen kun je zelf!
Je woning duurzamer maken wordt steeds belangrijker maar ook steeds gemakkelijker en betaalbaarder. Er is daarom ook geen reden meer om zelf niet mee te doen met de “groene hype” die gaand
Lees meer

13-08-2017 - Energie besparing met LED verlichting
Led staat voor “Light Emitting Diode”, lichtuitstralende diode in het Nederlands. Kort gezegd is het een elektronische lichtbron die geen gebruikt maakt van verbranding (zoals een gloeilam
Lees meer

16-09-2016 - Goede bedrijfsverlichting voor medewerkers
De verlichting in kantoren en andere werkruimtes heeft een groot effect op het welzijn en de productiviteit van de medewerkers. Met je juiste bedrijfsverlichting kun je een fijne en ontspannen we
Lees meer
Privacy | Cookies | Algemene voorwaarden | Veelgestelde vragen | Referenties | Adverteren | links | Sitemap