Home / Logistieke dienstverlening Blog / Welk bedrijf kan u helpen met de logistieke voorzieningen?

Welk bedrijf kan u helpen met de logistieke voorzieningen?

Als u ondernemer bent, krijgt u bijna altijd te maken met het vervoeren van goederen. Op het moment dat er goederen worden vervoerd, moet dit zorgvuldig gebeuren. Het is namelijk niet de bedoeling dat er goederen beschadigen. Welk bedrijf kan u helpen met de logistieke voorzieningen?

Logistieke voorzieningen Als u logistieke voorzieningen nodig heeft, kun u deze website raadplegen. Zij hebben voorzieningen die voor elke productiebedrijf onmisbaar zijn.

Criteria Er zijn enkele voorwaarden gesteld om ladingen betrouwbaar en schadevrij op hun bestemming te krijgen. Ten eerste moeten de ladingen in mooie stapels liggen. Dit houdt in dat er geen delen mogen uitsteken. Ten tweede moet er sprake zijn van een goede verpakking. Het is hierbij relevant dat er voldoende stabiliteit is. Daarnaast is het een vereiste dat er tussen pallet en lading een goede verbinding moet zijn.

Een palletwikkelaar Als u gebruik maakt van een kwalitatieve palletwikkelaar kunt u veel transportschade voorkomen. Vaak bestaat een lading uit allerlei losse onderdelen. Als u geen gebruik maakt van een pakketwikkelaar, is de kans op beschadiging erg groot. Ook kan het voorkomen dat u hierdoor lading verliest. Voorkom dit en maak gebruik van een palletwikkelaar. De meest populaire vorm van het verpakken van een pallet is het omwikkelen van de ladingen met rekwikkelfolie. Dit is een folie die gemaakt is om verstrekt te worden. Er is verstrekking mogelijk van 350%. Dit is in de praktijk ontzettend handig. Dit zou namelijk betekenen dat 1 meter ongerekte folie getransformeerd kan worden naar 4,4 meter gerekte folie.

Rekwikkelfolie aanbrengen Er zijn verschillende manieren om rekwikkelfolie aan te brengen. Het is mogelijk om dit handmatig te doen, maar dit is erg zwaar werk. De beste manier is om te kiezen voor een palletwikkelaar van hoge kwaliteit van Strema. Zij ontwikkelen al circa 35 jaar palletwikkelaars en beschikken over erg veel kennis.






Reacties

Naam:
Email:
Bericht:

Geef als eerste jouw mening.




Privacy | Cookies | Algemene voorwaarden | Veelgestelde vragen | Referenties | Adverteren | links | Sitemap