Home / Loodgieter Blog / Wat wij doen als Ontstoppingsbedrijf

Wat wij doen als Ontstoppingsbedrijf

Ontstoppingsbedrijf

Hebt u last van een verstopping of een lekkage in uw pijpleidingen? Of kan uw rioolstelsel wel een schoonmaakbeurt gebruiken? Dan bent u bij ons aan het juiste adres! Wij als ontstoppingsbedrijf staan altijd voor u klaar om u te helpen met diensten als het ontstoppen, reinigen of repareren van uw riolering. Met jarenlange expertise en kennis binnen het vakgebied zorgen wij ervoor dat uw rioleringsproblemen binnen korte tijd zijn verholpen.

Neem gerust contact op met ons ontstoppingsbedrijf voor antwoorden op al uw vragen of voor het maken van een afspraak!Ontstoppen van uw riolering

Een verstopping in uw rioolsysteem is een onplezierige situatie, die wij zo snel mogelijk voor u willen oplossen. Hebt u dus last van een verstopping in uw leidingen, neem dan contact op met ons rioleringsbedrijf. Wij komen dan zo snel mogelijk bij u langs om de verstoppingen van het riool of de afvoer in en rondom uw woonhuis of bedrijfspand te verhelpen.

Reinigen van uw riolering

Het ontstoppen van een riolering is voor ons natuurlijk geen probleem, maar om overlast te voorkomen raden wij u aan om uw riolering regelmatig te laten reinigen. U weet immers niet wat zich precies afspeelt in de leidingen, en of een eventuele verstopping door vervuiling nabij is. Ons ontstoppingsbedrijf helpt u graag verder met preventieve reinigingen van het rioleringssysteem in uw woning of bedrijfspand.

Repareren van uw riolering

Als ontstoppingsbedrijf staan wij natuurlijk ook altijd klaar om andere problemen aan de riolering te verhelpen. Is uw leiding kapot, of hebt u last van lekkages of terugkerende verstoppingen?

Neem dan contact op met ons ontstoppingsbedrijf, en wij komen langs om uw riolering te inspecteren en te repareren.

Ook de plekken die het moeilijkst te bereiken zijn, omdat ze zijn weggewerkt in muren of vloeren, kunnen we bereiken met onze moderne inspectietechnieken. Zo kunnen we het probleem snel achterhalen en direct aan de reparatie beginnen.

Bij elk probleem zorgt ons ontstoppingsbedrijf ervoor dat u zo snel mogelijk weer gebruik kunt maken van uw toilet, douche en keuken!

 

Rioolbeheer Holland

 

Wat wij doen als Ontstoppingsbedrijf

Reacties

Naam:
Email:
Bericht:

Geef als eerste jouw mening.

01-07-2016 - Hoe lekkages te bestrijden?
Lekkages vormen voor veel woningbezitters een van de grootste ergernissen! Dit is niet voor niets, want lekkages zijn vaak lastig op te sporen en kunnen een blijvende waterschade met zich meebrengen.
Lees meer
Privacy | Cookies | Algemene voorwaarden | Veelgestelde vragen | Referenties | Adverteren | links | Sitemap