Home / Loopbaanbegeleiding Blog / Online CV-maker vergroot de kans op een baan

Online CV-maker vergroot de kans op een baan

Makkelijk online professionele CV's maken met nieuwe app

Met een goede, originele CV val je op in de ‘grote stapel’. Maar hoe maak je die?  'CV5' ontwikkelde een nieuwe app die dat heel eenvoudig maakt. Hiermee kun je online je CV maken, met een ruime keus unieke designs, geschikt voor elk soort baan. En gebruiksvriendelijk omdat het direct in je browser werkt.

 Een werkgever kijkt gemiddeld zo’n 5 seconden naar je CV. Waarom? Voor degene die jou moet aannemen is de sollicitatieprocedure vaak een hoop werk. Een bult papieren, geen overzicht, lange verhalen. Veel van hetzelfde. Probeer daar maar eens een keus uit te maken. 

Een origineel en helder CV springt er direct uit. Het zegt ook iets over jezelf. Je hebt ‘kleur’. En je hebt er moeite voor gedaan. Daarbij is een mens nou eenmaal geen machine. Voor een werkgever is een mooi en overzichtelijk CV makkelijker te lezen (en te onthouden) dan een droge lap tekst.

 Maar hoe maak je die? Misschien ben je ook wel bekend met ‘scherm-staren’: een lege pagina, drie woorden getypt, weer twee deleten. Niet altijd makkelijk. Jouw CV moet een goed beeld van je geven. Het moet compleet zijn. Niet te lang. En het liefst origineel.

CV5.nl is een nieuwe app waarmee je eenvoudig een origineel CV maakt. De app biedt vele unieke designs en kleuren waar je uit kunt kiezen. Via invulschermen zorgt CV5 stap voor stap dat je alles hebt beschreven. De indeling van de pagina is te wijzigen door onderdelen te verslepen. Eenmaal klaar kan het CV als PDF worden gedownload. Word, Office of andere programma’s zijn niet nodig; het werkt volledig in je browser. En het bespaart je heel veel tijd. CV5.nl werkt optimaal op een laptop/pc, in de toekomst volgt ook een mobiele versie.

 Met CV5.nl heeft nu iedereen de mogelijkheid om met een uniek CV voor de dag te komen!

Online CV-maker vergroot de kans op een baan

Reacties

Naam:
Email:
Bericht:

Geef als eerste jouw mening.

30-03-2019 - Een dag zonder zelfreflectie is een dag zonder groei?.
Ik denk even terug aan mijn eigen carrière. Toen ik in 1998 begon met werken in het bankwezen was één keer in de tien jaar reorganiseren regulier. Toen ik in 2016 stopte was de fr
Lees meer

04-04-2018 - Hoe mijn Dertigersdilemma zorgde voor de beste keuze van mij
Ook ik was eens rond de dertig. Ook ik behoor tot bijna 75 procent dertigers die te maken kreeg met het Dertigersdilemma. Je kent het wel: je vind je werk onvoldoende uitdagend en zoekt naar nieuw wer
Lees meer

08-06-2016 - Loopbaanadvies
Werkt u al een aantal jaar voor hetzelfde bedrijf en wilt u eens iets anders? Of heeft u net een studie afgerond en wilt u ontdekken hoe u carrière kunt maken? In beide gevallen kan het handig
Lees meer
Privacy | Cookies | Algemene voorwaarden | Veelgestelde vragen | Referenties | Adverteren | links | Sitemap