Home / Opslagruimte Blog / Spullen opslaan? De StowBox? biedt uitkomst!

Spullen opslaan? De StowBox? biedt uitkomst!

Verbouwen of verhuizen

Herken je dit? Heb je na lang bezichtigen, bieden en onderhandelen eindelijk je droomhuis gevonden, dan moet je drie maanden wachten tot je de sleutel krijgt!

Verhuizen en verbouwen staat niet voor niets in de top 5 van meest stressvolle situaties in een mensenleven. Naast alle papieren rompslomp en keuzes die moeten worden gemaakt komen er ook allerlei andere praktische zaken om de hoek kijken.

Bijvoorbeeld het regelen van tijdelijke woonruimte omdat je oude huis is verkocht, maar je nieuwe huis nog niet is opgeleverd. Door de krapte op de woningmarkt is tijdelijke woonruimte schaars en kiezen mensen noodgedwongen om tijdelijk in een vakantiehuisje te gaan wonen of trekken tijdelijk in bij familie of vrienden. Maar waar laat je dan je meubels? In een schuur of garage je spullen opslaan is meestal geen goede optie vanwege vocht, vorst of risico op inbraak.

Een selfstoragebox huren is wellicht een optie, maar het nadeel daarvan is dat je je spullen gemiddeld zo’n 4 keer in je handen hebt. Niet echt efficiënt dus en daarnaast ook best vermoeiend en tijdrovend. Naast de huur van een opslagbox heb je ook nog kosten voor het huren van een aanhanger of busje om je spullen te vervoeren.

Salland Storage heeft de ideale oplossing gevonden in de vorm van de StowBox. Zie het als een mobiele vorm van opslagruimte. Je hoeft de opslagcontainer maar één keer in en uit te laden en hij staat ook nog eens veilig en verwarmd opgeslagen. Zodra je je goederen weer nodig hebt haal je de StowBox weer op en laad je hem thuis weer uit. Het enige dat je nodig hebt is een auto met trekhaak en een B Rijbewijs.

Oorspronkelijk gedeeld op: https://www.sallandstorage.nl/blog/spullen-opslaan-de-stowbox-biedt-uitkomst/

 


Reacties

Naam:
Email:
Bericht:

Geef als eerste jouw mening.

0 van 5 sterren gebaseerd op 0 reviews
Privacy | Cookies | Algemene voorwaarden | Veelgestelde vragen | Referenties | Adverteren | links | Sitemap