Home / Pedicure Blog / Helpppp!! Schimmelnagels

Helpppp!! Schimmelnagels

Resistentie bij schimmel nagels

Iedere pedicure kent het probleem, schimmelnagels en schimmelplekken op de huid. Veel klanten hebben al alles geprobeerd en niks helpt meer. De medicijnen die via de dokter te verkrijgen zijn, hebben heel veel bijwerkingen en zijn een aanslag op het lichaam. Dus dat is wel het laatste advies.

Hoe komt het toch dat zoveel mensen resistent worden voor de anti schimmel producten? Nou dat is simpel. In bijna alle producten die op dit moment op de markt zijn zitten dezelfde actieve ingredienten. De een heeft wat meer van het ene ingredient en de ander wat meer van het andere maar ze komen allemaal op hetzelfde neer. Als iemand deze producten lange tijd gebruikt gaat de schimmel zich hieraan aanpassen en zal het product niet meer het gewenste effect hebben. Daarom was het hoog tijd dat er een anti schimmel product op de markt kwam wat met nieuwe ingredienten werkt.

Sinds enige tijd heeft Pedicureinkoop.nl een product op de markt gebracht met het actieve ingredient Tolnaftaat. Dit wordt in Amerika al meer gebruikt maar in Nederland nog niet. Wij hebben hier een creme in voor de huid en nagels en een tinctuur alleen voor de nagels.

De resultaten zijn verbluffend!

Neem eens een kijkje op www.pedicureinkoop.nl of op onze Facebookpagina en vraag gelijk even gratis proefmonsters op van onze Puur Vera lijn via [email protected].

De Puur Vera producten zijn allemaal geschikt voor Diabetici en Reuma patienten en bevatten geen parabenen. Alle producten zijn op basis van Pure Aloe Vera.

Aloe Vera is een plant, die al eeuwen wordt gebruikt vanwege zijn cosmetische en therapeutische eigenschappen.

Aanvankelijk is Aloe vooral gebruikt als laxeermiddel. Het sap bevat namelijk alloine, dat een laxerende werking heeft. De Egyptenaren gebruikten Aloe bovendien bij het balsemen van lijken. Aloe Vera gel werd voor het eerst commercieel op de markt gebracht in de jaren 50 en werd bekend als drank, vochtinbrengende gel en als belangrijk ingrediënt in cosmetica en supplementen. De resultaten van recent wetenschappelijk onderzoek hebben ervoor gezorgd, dat Aloe Vera op dit moment een van de belangrijkste natuurlijke supplementen is.De belangrijkste geneeskrachtige werkingen van Aloe zijn:1) Het stimuleert de werking van het immuunsysteem.2) Het heeft een ontsteking verminderende werking en een anti-histamine werking.3) Het bevordert de genezing van wonden.4) Het heeft een gunstige invloed op de werking van de spijsverteringsorganen. Onder andere heeft het een bloedglucose regulerende werking.5) Het kan de werking van gangbare geneesmiddelen versterken, waardoor hiervan kleinere hoeveelheden nodig zijn.

Parabenen:

Sinds een aantal jaren speelt een controverse over parabenen.

Een aantal milieuorganisaties beschouwt parabenen als schadelijke stoffen. Ze baseren zich hierbij op onderzoek van de universiteit van Reading. Uit dit onderzoek zou blijken dat parabenen tot borstkanker kunnen leiden. Dit wordt dan geweten aan het feit dat parabenen een zwakke pseudo-oestrogene werking hebben.

Aan de andere kant staan onder meer organisaties op het gebied van kankerbestrijding, zoals KWF kankerbestrijding, sommige wetenschappelijke organisaties en instellingen en de Europese overheden. Zij beschouwen de betreffende onderzoeken als niet relevant en wijzen op diverse andere onderzoeken waaruit blijkt dat parabenen niet kankerverwekkend zijn.

Aangezien wij het risico op een allergische reactie zo klein mogelijk willen maken, hebben wij bij www.pedicureinkoop.nl besloten onze voet cremes te produceren ZONDER Parabenen!

Neem contact op met ons voor meer informatie!

Wij verwelkomen u graag!!

Esther Niessen

 

Helpppp!! Schimmelnagels

Reacties

Naam:
Email:
Bericht:

Geef als eerste jouw mening.
Privacy | Cookies | Algemene voorwaarden | Veelgestelde vragen | Referenties | Adverteren | links | Sitemap