Home / Posters Blog / Posters en flyers drukken doe je natuurlijk bij Slimdruk.nl

Posters en flyers drukken doe je natuurlijk bij Slimdruk.nl

Posters en flyers drukken doe je natuurlijk bij Slimdruk.nl

De keuze om posters en flyers te laten drukken is vaak een onderdeel van een groter plan. Of het nu gaat om een open dag, evenement of welke gelegenheid dan ook. Als het gaat om het drukken van je promotiemateriaal dan wil je natuurlijk de beste deal. In de kwaliteit, maar ook als het gaat om scherpe prijzen en de bijbehorende dienstverlening. Laat het daarom aan ons over zodat jij alle tijd over houdt voor de overige organisatie. Bij Slimdruk ontdek je ruime kans om de mooiste flyers of posters te laten drukken. Geheel naar jouw wensen natuurlijk.

Wat komt er kijken bij het laten drukken van je posters of flyers?

Je posters en flyers, net als met ieder promotiemateriaal, moeten opvallen en een gerichte boodschap overbrengen naar jouw doelgroep. De voorgenoemde promotiematerialen lijken in dat opzicht zeer veel op elkaar. Er zitten in de praktijk toch de nodige verschillen in, al is het maar in praktisch opzicht. Het verschil in formaat betekent dat je rekening moet houden met de informatie die je erop wilt zetten zodat het altijd goed leesbaar is. Gelukkig heb je online genoeg mogelijkheden om de mooiste afbeeldingen te vinden zodat je altijd tot een goed design kunt komen. Kom je er toch niet uit? Geen nood, onze klantenservice helpt je graag verder.

De beste kwaliteit als het gaat om het drukken van je flyers of poster

Dat de algehele kwaliteit van groot belang is zal je niet verbazen. Uiteraard vinden wij dit ook zeer belangrijk en vragen je daarom om het te gebruiken bestand op te maken in CMYK. Een resolutie van 300dpi met 2mm afloop en een bestandsformaat als JPG of PDF is wat we je vragen aan te leveren. De 2mm afloop betekent dat het aan te leveren formaat in totaal 4mm breder en hoger is dan het netto formaat. Zorg ervoor dat de opmaak tot aan de rand van het bestand doorloopt. De afloop wordt na het drukken schoongesneden naar het netto formaat, zodat er geen witranden van het papier overblijven. Plaats logo’s en teksten op minimaal 5mm van de rand, zodat deze na het schoonsnijden op minimaal 3mm van de rand van het drukwerk staat.

Slimdruk, de slimme keuze voor het drukken van je flyers en posters

Bij Slimdruk heb je aan keuze geen gebrek. Zo heb je bij ons alle mogelijkheid voor de verschillende formaten. : A0, A1, A2, A3, A4, B1, B2 en ABRI, het is allemaal mogelijk. Onze manier van werken betekent ook dat het promotiemateriaal gemakkelijk in gebruik is, eenvoudig te plakken en geschikt voor buitengebruik. Lang wachten op je promotiemateriaal is bij ons nooit ter sprake. Zo kunnen we vaak al binnen 2 werkdagen leveren.

Wil je al onze voordelen ontdekken als wij je posters of flyers drukken? Op de website kun je nog veel meer informatie vinden, maar je mag ook altijd gerust contact met ons opnemen.

Posters en flyers drukken doe je natuurlijk bij Slimdruk.nl

Reacties

Naam:
Email:
Bericht:

Geef als eerste jouw mening.

0 van 5 sterren gebaseerd op 0 reviews
Privacy | Cookies | Algemene voorwaarden | Veelgestelde vragen | Referenties | Adverteren | links | Sitemap