Home / Reclame Blog / De voordelen van lichtreclame op je gevel

De voordelen van lichtreclame op je gevel

De voordelen van lichtreclame op je gevel

Als bedrijf of winkel weet je als geen ander hoe belangrijk het is om goed zichtbaar te zijn. Ook wanneer je als bedrijf op een industrieterrein zit, is het wel zo fijn dat mensen die langs je heen rijden direct weten wat voor type bedrijf je bent en ook de naam van de onderneming kunnen zien. Zit je met je winkel in een drukke winkelstraat, dan hoeven we je natuurlijk helemaal niet uit te leggen waarom lichtreclame op je gevel een absolute must have is. Speciaal daarom hebben we een aantal voordelen voor je, waarom het ook voor jouw bedrijf aan te raden is om te kiezen voor lichtreclame als onderdeel van je marketing en dus zichtbaarheid.

Lichtreclame laten maken voor je branding

Wat is er nu belangrijker als marketeer, dan ervoor te zorgen dat je bedrijf wordt gezien als merk. Een goed voorbeeld is natuurlijk de welbekende grote ‘M’ die we vrijwel overal en altijd zien, maar ook de bekende appel van het gelijknamige techbedrijf. Als je dit als bedrijf weet te bewerkstelligen, dan heb je het onderdeel marketing voor het grootste deel wel 'uitgespeeld' als je het ons vraagt. Lichtreclame laten maken is dus ontzettend belangrijk om je merk en bedrijfsnaam onder de aandacht te brengen en op deze manier betrokkenheid te creëren, zodat mensen je merk gaan zien als ‘brand’. Dit is uiteindelijk wat iedere ondernemer wil en waardoor jij jezelf als ondernemer kunt onderschieden.

Buiten lichtreclame is duurzaam en doeltreffend

Kies je voor buiten lichtreclame op je gevel, dan is dit niet alleen ontzettend doeltreffend, maar ook nog eens duurzaam. Duurzaam omdat het gemaakt wordt van LED, waardoor het verbruik minimaal is en je dus bijdraagt aan een schoner en beter milieu. Als we kijken naar de doeltreffendheid van deze vorm van reclame, dan zien we dat deze relatief hoog ligt. Je hoeft immers maar één keer een investering te doen en vooral wanneer je kiest voor opvallende kleuren, zal deze reclame keer op keer opvallen in zowel een drukke, als rustige winkelstraat. Uiteraard is het wel aan te raden om te kiezen voor kleuren die direct in het oog springen, maar niet te druk zijn en afleiden van waar het daadwerkelijk om gaat.

Voordeliger

Als het goed is heeft ook jou bedrijf een bepaald ‘potje’ dat wordt besteed aan de marketing. Door te kiezen voor gevelreclame, zorg je ervoor dat je tegen een eenmalige uitgave, in lengte van jaren profiteert van de voordelen. Kies je voor online advertenties, dan zullen deze periodiek moeten worden betaald om ook zichtbaar te kunnen blijven. Dus heb jij momenteel nog geen lichtreclame op je gevel, dan is dit zeker iets om over na te denken. Zo zijn er verschillende bedrijven die je geheel vrijblijvend een aantal voorbeelden kunnen toesturen, zodat je kunt zien hoe het er in de praktijk uit zou komen te zien. Door dit te combineren met een stuk online adverteren, zul je merken dat er steeds meer mensen zijn die je naam zullen leren kennen, waardoor je stap voor stap meer bekendheid krijgt.

De voordelen van lichtreclame op je gevel

Reacties

Naam:
Email:
Bericht:

Geef als eerste jouw mening.

30-06-2023 - De blijvende kracht van flyeren (+ tips voor effectieve flye
Flyeren is al decennialang een vaak gebruikte manier van reclame. Maar is het nog steeds relevant in het digitale tijdperk waarin we nu leven? Jazeker! Flyeren blijft effectief en daarmee populair. Hi
Lees meer

17-01-2023 - Reclame maken voor je onderneming: doe het zelf!
Kleine bedrijven vormen de ruggengraat van de Nederlandse samenleving. Iedereen die begint met geld verdienen door het starten van een eigen onderneming zorgt voor de ontwikkeling van de maatschappij.
Lees meer

19-08-2022 - Waarom is het drukken van brochures een goed idee?
Een brochure, wie kent het niet? Je hebt brochures - of ook wel magazines genoemd - vind je alle soorten en vormen. Ook allemaal met verschillende doeleinden. Of je nu wilt informeren, informeren of j
Lees meer

10-08-2022 - Online reclame maken, wel of niet?
Tegenwoordig is de consument ieder moment van de dag online en is de mobiele telefoon niet  meer weg te denken uit de huidige maatschappij. Dit betekent dus ook dat op  elk moment van de dag
Lees meer
Privacy | Cookies | Algemene voorwaarden | Veelgestelde vragen | Referenties | Adverteren | links | Sitemap