Home / Reclame Blog / Vlaggen als promotiemiddel

Vlaggen als promotiemiddel

Vlaggen als promotiemiddel

De gigantische bedrijfsvestigingen die je ziet wanneer je door een grote stad rijdt, of langs de snelwegen, zijn vaak ontzettend indrukwekkend. Je ziet er vaak gigantische letters op, of borden van enorme grootte, met grote merknamen bijvoorbeeld. Ook zul je de rijen hoog reikende vlaggen niet missen. Voorzien van het bedrijfslogo, probeert een bedrijf op deze manier het imago over te brengen aan de voorbijgangers. Het resultaat is indrukwekkend!

Reclame voor de voorbijgangers

Veel mensen denken bij een uitermate goed promotiemiddel, vaak niet aan de dingen die zo dicht bij huis liggen. Denk hierbij dus aan de vlaggen, borden etc. die aan, of om het bedrijf heen zitten. Toch zijn dit zeker de vormen van promotie die echt een verschil kunnen maken en een grote bijdrage leveren.

Lukt het jou met jouw promotiemiddel om de aandacht te trekken van mensen die voorbijkomen? Dan is de kans groot dat je dit op een manier hebt gedaan, waardoor men je naam niet 1, 2, 3 weer zal vergeten, maar ook de locatie wordt vaak onthouden. Dit gebeurt vaak zelfs onbewust.

Het gevolg is, dat als men weet waar je bedrijf voor is, de kans groot is dat ze aan jouw bedrijf moeten denken als ze iets zoeken in jouw werkgebied.

Je kunt dus bijvoorbeeld een Vlag bedrukken, met jouw bedrijfsnaam of logo erop, deze bij je bedrijf in de buurt bevestigen en aandachttrekken maar!

Sterke uitstraling met Promotievlaggen

Een goede uitstraling van het bedrijf zorgt ervoor dat mensen dat mensen een positieve associatie krijgen met jouw bedrijf. Het laten bedrukken van een vlag, is een uitstekend middel om aandacht te trekken.

Je hebt geen heel erg groot of indrukwekkend bedrijf te hebben, om gebruik te maken van vlaggen als een promotiemiddel. Denk bijvoorbeeld eens aan de zomer en bijvoorbeeld jouw beachbar. Een Beachvlaggen bedrukken is dan een uitstekend idee voor jouw locatie, zonder dat je een gigantisch bedrijf runt.

Of je nu een gigantisch bedrijf hebt, of een leuke kleine boetiek, vlaggen zijn een eenmalige investering, die absoluut voor rendement zorgen en waar je voor altijd profijt van zult hebben.

Vlaggen zijn er in allerlei soorten, hoogtes en maten. Je kiest uiteraard zelf wat je het mooiste vindt, maar hier kun je ook advies in vragen. Je kunt zelfs kiezen voor verlichte vlaggenmasten, om jouw bedrijf nog meer op te laten vallen.

Reclamevlaggen voor groot en klein

Iedereen die een eigen bedrijf heeft, wil graag opvallen. Door op te vallen, krijg je vaak meer klanten, want men weet wie je bent. Hier hoef je geen heel groot bedrijf voor te zijn, het ligt er maar net aan hoe jij je marketing en promotie aanpakt.

Zeker ook de kleinere bedrijven kunnen enorm profiteren van een reclamevlag als promotiemiddel. Mensen onthouden de vlag en de locatie, dus weet men je vanaf nu te vinden.

Vooral bedrijven in de buurt van infrastructuur kunnen hier veel profijt van hebben. Denk hierbij aan bedrijven in de buurt van paden, wegen, water of spoorwegen bijvoorbeeld.

Vlaggen als promotiemiddel

Reacties

Naam:
Email:
Bericht:

Geef als eerste jouw mening.

24-09-2019 - Top 3 bedrukte vlaggen om op te vallen bij je klant
En wil jij gratis de aandacht van tientallen klanten tegelijk trekken? Laat dan vlaggen drukken! Er zijn oneindig veel mogelijkheden in het bedrukken van vlaggen. Als je met jouw kantoor of ondernemi
Lees meer

07-08-2018 - Goedkope manieren van promoten van je eigen bedrijf
Promotie is voor bedrijven een ideale manier om meer naamsbekendheid op te bouwen. Vooral voor beginnende ondernemers is promotie en naamsbekendheid enorm belangrijk. Als namelijk niemand jouw bedrijf
Lees meer

20-06-2018 - Manieren om naamsbekendheid te genereren voor je bedrijf
Voor een bedrijf is het voordelig als zoveel mogelijk mensen het bedrijf kennen. Er zijn allerlei manieren waarop je als bedrijf je naamsbekendheid kunt vergroten. Wij informeren je graag over enkele
Lees meer

14-09-2017 - All-inclusive site
All-inclusive website Via een tevreden:-) klant van ons, ontvingen we de opdracht om voor een bedrijf in het Noordhollandse Hoorn een nieuwe, volledig responsive website te ontwikkelen. Het werd omsc
Lees meer
Privacy | Cookies | Algemene voorwaarden | Veelgestelde vragen | Referenties | Adverteren | links | Sitemap