Home / Reclame Blog / Promotieartikelen ontwerpen voor je eigen bedrijf

Promotieartikelen ontwerpen voor je eigen bedrijf

Promotieartikelen ontwerpen voor je eigen bedrijf

Ben je onlangs gestart met een eigen onderneming, maar weet je nog niet hoe je jouw naamsbekendheid kunt vergroten en ervoor zorgt dat je goed zichtbaar bent? Wij kunnen helpen! In deze blog vertellen we wat het nut is van promotieartikelen en geven we een aantal handige tips waarmee je aan de slag kunt gaan!

Creƫer je eigen stijl

Voordat je aan de slag kunt gaan met het ontwerpen van promotieartikelen is het belangrijk dat je een eigen stijl hebt ontwikkeld. Deze stijl wordt doorvertaald in een huisstijl. Heb je nog geen huisstijl? Dan is het van belang om eerst naar de tekentafel te gaan. Een sterke en krachtige huisstijl is namelijk de basis van de promotie van je bedrijf. Deze huisstijl kun je vervolgens uitrollen met verschillende promotieartikelen. Je kunt bijvoorbeeld posters of folders drukken met jouw logo erop.

Ben ik zichtbaar?

Het belangrijkste doel van promotieartikelen is het zichtbaar maken van je bedrijf. Dit kan met talloze verschillende materialen gerealiseerd worden. We zetten een paar belangrijke promotieartikelen onder elkaar:

  • Posters. Het ontwerpen van posters is ideaal wanneer je een groot publiek wilt bereiken. De grootte van een poster kun je zelf bepalen en het kan op veel plekken verspreid worden.
  • Folders. De folder is een goed promotiemiddel wanneer je bijvoorbeeld huis-aan-huis reclame wilt gaan rondbrengen. Het is een middel dat je makkelijk neer kunt leggen in een plaatselijke supermarkt of andere winkel.
  • Visitekaartjes. Het uitdelen van visitekaartjes werkt goed wanneer je nieuwe mensen aan je bedrijf wilt verbinden. Wanneer je een visitekaartje met persoonsgegevens meegeeft, probeer je een band op te bouwen.

Design skills

Ben je zelf niet zo thuis in het ontwerpen van promotieartikelen? Geen probleem! Er zijn genoeg grafische vormgevers die je vooruit kunnen helpen met jouw klusjes. Wil je het toch zelf proberen? Dan zijn online programma's misschien een goede optie voor jou. Met deze programma's maak je gebruik van templates om jouw promotieartikelen vorm te geven. Ben je tevreden? Dan sla je het bestand op als een pdf-document. Dit document heb je nodig wanneer je bijvoorbeeld jouw visitekaartjes gaat bestellen.

Visitekaartjes maken was nog nooit zo makkelijk met deze tips! Het is wel belangrijk om te vermelden dat er geen goed of fout is voor de promotie van je bedrijf. Wanneer je ervoor zorgt dat de huisstijl goed te herkennen is, heb je de belangrijkste stap al gezet!

Promotieartikelen ontwerpen voor je eigen bedrijf

Reacties

Naam:
Email:
Bericht:

Geef als eerste jouw mening.

02-12-2021 - Hoe offline jouw online campagnes kan versterken
Wil je succes behalen met jouw online campagne, dan doe je er zeker goed aan om zowel offline marketing als online marketing met elkaar te combineren. Op deze manier kunnen ze elkaar versterken. Denk
Lees meer

04-07-2021 - Vlaggen als promotiemiddel
De gigantische bedrijfsvestigingen die je ziet wanneer je door een grote stad rijdt, of langs de snelwegen, zijn vaak ontzettend indrukwekkend. Je ziet er vaak gigantische letters op, of borden van en
Lees meer

24-09-2019 - Top 3 bedrukte vlaggen om op te vallen bij je klant
En wil jij gratis de aandacht van tientallen klanten tegelijk trekken? Laat dan vlaggen drukken! Er zijn oneindig veel mogelijkheden in het bedrukken van vlaggen. Als je met jouw kantoor of ondernemi
Lees meer

07-08-2018 - Goedkope manieren van promoten van je eigen bedrijf
Promotie is voor bedrijven een ideale manier om meer naamsbekendheid op te bouwen. Vooral voor beginnende ondernemers is promotie en naamsbekendheid enorm belangrijk. Als namelijk niemand jouw bedrijf
Lees meer
Privacy | Cookies | Algemene voorwaarden | Veelgestelde vragen | Referenties | Adverteren | links | Sitemap