Home / Recreatie Blog / Een recreatiewoning kopen?

Een recreatiewoning kopen?

Steeds meer mensen geven er de voorkeur aan om op vakantie te gaan in eigen land.

Dit is natuurlijk niet zonder reden. Ten eerste hoef je niet ver te reizen om op plaats van bestemming aan te komen. Ten tweede is het ook prettig want je hoeft geen moeite te doen om een andere taal te spreken. En je hebt ook nog eens je eigen cultuur en voedingsmiddelen.

Door al deze voordelen denken veel mensen erover na om een recreatiewoning te kopen. Zo heb je ook nog eens je eigen huis als je wilt genieten van een welverdiende vakantie. Ook als je er eens even een weekendje of een paar dagen tussenuit wilt, kan je daarheen gaan. Je hoeft niet speciaal een verblijf te boeken. Je hebt ook al je eigen spullen dus uitgebreid schoonmaken voor je in het huisje gaat is ook niet nodig.

Wat voor soort woning kopen?

Niet iedere vakantiewoning is hetzelfde. Bij TopParken bieden ze de keus uit chalets, recreatiewoningen en villa's. Deze huizen liggen verspreid over 18 verschillende parken. Deze zijn verspreid door heel Nederland. Omdat ze bij TopParken al meer dan 40 jaar ervaring hebben in de recreatiebranche ben je verzekerd van een goede service.

De prijs van een vakantiewoning op een van deze parken begint al vanaf 100.000 euro. Je kan ervoor kiezen om het huis helemaal voor jezelf en/of je familie te houden, of je kiest ervoor om het huis af en toe eens te verhuren. Zo haal je er rendement uit. Omdat ze bij TopParken een eigen verhuurorganisatie hebben, hoef je dit niet zelf te regelen. Je hoeft zelfs niets te regelen voor de verhuur, incheck, uitecheck, schoonmaak, etc alles word door TopParken uit georganiseerd.

Zo luxe als je het zelf wilt

Waar de een genoeg heeft aan een standaard vakantiewoning, wil de ander graag wat meer luxe. Als je ervoor kiest om een luxe vakantiewoning te kopen zoals bijvoorbeeld een villa, kan de deze ook nog uitbreiden met extra opties. Denk hierbij aan een eigen zwembad, sauna, wellness of een aanlegsteiger voor een bootje. Zo maak je je vakantiehuis nog leuker.

Duurzaam

Wil je een vakantiewoning kopen die ook nog eens duurzaam is? Ook dat kan. Bij TopParken kan je kiezen voor een duurzame vakantiewoning die is voorzien van zonnepanelen. Dit is niet alleen goed voor het milieu maar je bespaart ook nog geld. Zonnepanelen wekken stroom op en die hoef je dus niet af te nemen bij een dure energieleverancier.

Faciliteiten

Zie je een recreatiewoning te koop en zou je willen investeren in een fijne plek om tot rust te komen met een goed rendement? Dan wil je natuurlijk ook weten wat de faciliteiten in de omgeving en op het park zelf zijn. Mocht je eens geen zin hebben om te koken is het prettig als er restaurants in de buurt zijn. Je kan er dan voor kiezen om eens uitgebreid uit eten te gaan of je laat gemakkelijk een maaltijd thuisbezorgen.

Bijna alle parken beschikken over een binnen- of buitenzwembad

Als je met kinderen naar een vakantiewoning gaat, dan wil je natuurlijk dat die zich ook niet hoeven te vervelen. Daar hoef je je bij TopParken geen zorgen over te maken. Bijna alle parken beschikken over een binnen- of buitenzwembad. En wat denk je van een binnenspeeltuin? Zo hoeven de kinderen zich ook bij slecht weer niet te vervelen.

Huisdieren

Mensen die een hond hebben laten deze niet achter als ze op vakantie gaan. Bij TopParken is je viervoeter ook van harte welkom. Omdat je vanaf ieder park zo de natuur in kan lopen, kan je heerlijk wandelen met je hond. Zo geniet je met het hele gezin van een eigen vakantiewoning waar je naar toe kan gaan wanneer je maar wilt.





Een recreatiewoning kopen?

Reacties

Naam:
Email:
Bericht:

Geef als eerste jouw mening.

06-12-2023 - De leukste uitjes in de herfstvakantie
Zelfs als het nog maanden duurt, is het herfstvakantie voordat je het weet. De een wil uitslapen en de tijd doorbrengen op de bank, terwijl de ander het liefst zoveel mogelijk activiteiten onderneemt.
Lees meer

18-04-2023 - Hoe kies je de juiste locatie voor het bouwen van een huis i
We hebben er allemaal wel eens over gedroomd om ons leven in Nederland achter ons te laten. Lekker de koffers te pakken en de zon op te zoeken. Voor velen zijn Bonaire en Curaçao zijn twee prac
Lees meer

04-05-2022 - Tips voor een avondje uit in de Randstad
Een avondje stappen is voor veel mensen het sein om het weekend in te luiden. Toch zijn we allang niet meer zo verknocht om pas een avondje uit te gaan als het weekend is maar doen we dat tegenwoordig
Lees meer

14-03-2022 - Een weekendje weg met gameliefhebbers? Dan zijn deze activit
Ben je van plan om activiteitenweekend te organiseren? Dan heb je enorm veel mogelijkheden, zoals een rustig wellness- of  spannend voetbalweekend. Maar wist je dat je ook kunt kiezen v
Lees meer




Privacy | Cookies | Algemene voorwaarden | Veelgestelde vragen | Referenties | Adverteren | links | Sitemap