Home / Reisorganisaties Blog / GoMICE: onvergetelijke belevenissen

GoMICE: onvergetelijke belevenissen

GoMICE: onvergetelijke belevenissen

goMICE, specialist in zakelijke groepsreizen, heeft een enorme ervaring in huis, verdeeld over ruim 40 medewerkers. Aan de basis staan Rob Jansen en Anita van Maanen die al meer dan 10 jaar leidinggeven aan de UNIGLOBE vestiging Rotterdam, de specialist in zakenreizen. En met succes. Want diverse bedrijven van naam selecteerden dit bureau voor de boeking en organisatie van hun business trips. Ervaring, toewijding van de medewerkers, een professionele, solide organisatie en een uitgebreid netwerk in het buitenland staan aan de basis van dit succes.

Het hart van de activiteiten van goMICE, de naam zegt het al, is de organisatie van groepsreizen, meetings, incentives, congressen en events, waarbij de diensten zijn toegespitst op groepen uit het midden en hogere segment van het MKB. Maar ook multinationals, non-profit organisaties, overheden en semioverheden maken gebruik van de diensten van goMICE.

Rob Jansen: ‘goMICE maakt gebruik van de backoffice, expertise en het uitgebreide netwerk van Uniglobe. Dat geeft vertrouwen en biedt de zekerheid van een solide organisatie waarbij zaken als solvabiliteit zijn geborgd. Daarnaast bieden we uiteraard de benodigde hoge kwaliteit en creativiteit. Toewijding, gedrevenheid zorgen dat die kwaliteit en creativiteit effectief worden ingezet.’

Onvergetelijke belevenissen.

goMICE verzorgt meetings, incentives, congressen, events, sportreizen, trainingskampen, inspiratiereizen en business club reizen.

Het zit ons in hart en nieren om het onze klanten naar de zin te maken en ze onvergetelijke belevenissen te bezorgen. We laten niets aan het toeval over, zijn creatief en leveren een unieke ervaring. Daar krijgen we energie van, doen we alles voor en liefst nog een stap extra.
Wij stellen samen met u een bijzonder reisprogramma samen, vullen de organisatie daarvan in, boeken vervoer en verblijf, onderhouden de lokale contacten, gaan waar nodig vooraf op inspectie en verzorgen de dagelijkse begeleiding van het programma. Wij ontzorgen voor honderd procent, zodat alle deelnemers optimaal van de reis kunnen genieten.

MICE staat voor ons voor meer dan Meetings, Incentives, Congressen en Events. goMICE realiseert alle soorten fantastische groepsbelevenissen in binnen- en buitenland voor multinationals, groot-, midden- en kleinbedrijf, alsmede voor (semi-)overheden, non-profit organisaties en verenigingen.

Ons ervaren en toegewijd team leeft zich in uw organisatie in om de best passende oplossing te kunnen bieden. Daarbij verdiepen we ons in de cultuur, de kernactiviteiten en de organisatiedoelstellingen. Wat we daarvan leren, combineren we met het doel of thema van de reis en het seizoen waarin de reis wordt gemaakt.


Reacties

Naam:
Email:
Bericht:

Geef als eerste jouw mening.

09-01-2023 - Vakantie als je een eigen onderneming hebt
Als ondernemer ben je altijd aan het werk. Wanneer je een eigen onderneming hebt zul je niet snel aan vakantie denken. Toch is het mogelijk wanneer je alles geregeld hebt. Als ondernemer heb je ook re
Lees meer

30-06-2021 - De 8 hoogtepunten om te doen in Barcelona
Barcelona is al jaren een van de populairste topbestemmingen van Europa. Dat is ook niet gek, want de Catalaanse hoofdstad is een van's werelds meest veelzijdige steden. Zee en strand? Check. Berg
Lees meer

14-01-2017 - Hoe kunt u eenvoudig online een visum aanvragen?
Gaat u binnenkort op vakantie naar het buitenland, of moet u voor een zakenreis in het buitenland zijn? Voor veel landen buiten Europa dient u in dit geval een visum aan te vragen, waarmee u de douane
Lees meer
Privacy | Cookies | Algemene voorwaarden | Veelgestelde vragen | Referenties | Adverteren | links | Sitemap