Home / Schoonmaakartikelen Blog / Wist u dat BIOnyx Vloeibaar wasmiddel zeer goed getest is?

Wist u dat BIOnyx Vloeibaar wasmiddel zeer goed getest is?

Het vloeibare wasmiddel ruikt heerlijk naar eucalyptus en is geschikt voor de witte en gekleurde was, volgens Greenblush. Het is een geconcentreerd wasmiddel, waardoor je er weinig van nodig hebt. En, wat opvallend is: het voorkomt vetluis! De… wat? Juist, vetluis

“Vetluis is een vettige substantie die achterblijft in de wasmachine. Dit is vervuiling die ontstaat doordat lichaamsvet, haar en huidschilfers een reactie aangaan met het wasmiddel. Het is een voedingsbodem voor bepaalde bacteriën.”

Ik had nog nooit van vetluis gehoord, maar er ging wel een belletje rinkelen. Ik heb inderdaad last van een vettig laagje in mijn wasmachine. Ik gebruik wel eens azijn hiervoor, maar dat lijkt toch niet voldoende te werken. Nadat ik dit wasmiddel één keer gebruikt had, zag ik al duidelijk verschil: het wasmiddel bakje was helemaal schoon! Het wasmiddel is erg vloeibaar, dat is wel iets om rekening mee te houden. Maar… het wast supergoed, ook bij 30 graden. Tevens ruikt de wasmachine nu een stuk frisser, heel fijn!

Lees meer op: https://www.greenblush.nl/bionyx-100-biologische-schoonmaakmiddelen/

BIOnyx voor een schone was & veilig huis. Spaart het milieu, puur en eerlijk…

Ontdek nu de nieuwe reinigingskracht van BIOnyx Vloeibaar Wasmiddel voor de witte én gekleurde was. Dit sterk geconcentreerde 100% biologisch wasmiddel is ontwikkeld op basis van speciaal geselecteerde enzymen, milieu bewust en duurzaam. Er zijn geen onnodige verdikkingsmiddelen toegevoegd, zodat BIOnyx beter in water oplost, voor een effectief, snel en schoon resultaat. BIOnyx maakt tevens de inhoud van vetvangers vloeibaar en voorkomt slechte geuren en verstoppingen, zo ook vetluis. Heeft u vetluis? Vetluis is een vettige substantie die achterblijft in de wasmachine. Dit is vervuiling die ontstaat doordat lichaamsvet, haar en huidschilfers een reactie aangaan met het wasmiddel. Het is een voedingsbodem voor bepaalde bacteriën. Door BIOnyx vloeibaar wasmiddel een aantal keren te gebruiken, zal de vetluis verdwijnen. Door speciaal geselecteerde enzymen te gebruiken, hoeven er minder tensioactieven gebruikt te worden en kan er op lagere temperatuur gewassen worden. Met dezelfde waskracht en schone resultaten. Biologisch afbreekbaar en totaal Veilig voor Mens, Dier en Milieu.

Voor meer informatie over BIOnyx en zijn producten, kijk op www.bionyx.nl

 

Wist u dat BIOnyx Vloeibaar wasmiddel zeer goed getest is?Wist u dat BIOnyx Vloeibaar wasmiddel zeer goed getest is?

Reacties

Naam:
Email:
Bericht:

Geef als eerste jouw mening.

14-12-2021 - De beste schoonmaakmiddelen voor in het bedrijf
Je kent het vast wel, het schoonmaken binnen je bedrijf of instelling. Natuurlijk moet het gedaan worden en heb je naar alle waarschijnlijkheid een schoonmaker of schoonmaakster in dienst genomen om a
Lees meer
Privacy | Cookies | Algemene voorwaarden | Veelgestelde vragen | Referenties | Adverteren | links | Sitemap