Home / Sieraden Blog / Hoe sieraden bijdragen aan een autoritaire uitstraling

Hoe sieraden bijdragen aan een autoritaire uitstraling

Sieraden worden veel gedragen in het bedrijfsleven. Denk aan een grote stoere horloge of aan kleine zakelijke oorknopjes. Dergelijke sieraden kunnen de outfit die je draagt op werk helemaal afmaken. Hoe dragen sieraden bij aan een autoritaire uitstraling? Wij informeren je graag.

Neem de tijd

Als je op zoek gaat naar sieraden met een autoritaire uitstraling, dan is het allereerst relevant dat je de tijd neemt om je wensen in beeld te brengen. Een sieraad moet namelijk qua model en materiaal ook goed passen bij je persoonlijke stijl. Als je kiest voor een sieraad die ook echt goed past bij je smaak, dan zal je de sieraad ook vaker dragen. Een mooi sieraad koop je ook minder vaak dan bijvoorbeeld kleding. Neem de tijd daarom en kies voor iets dat ook echt bij je past.

Pas sieraden met je werkkleding aan

Als je sieraden in huis wilt halen die je een autoritaire uitstraling geven, dan is het aan te raden om de sieraden eens te gaan passen als je werkkleding draagt. Soms zien sieraden er namelijk in je vrijetijdskleding anders uit dan met je werkkleding aan. De kleding die je draagt kan je sieraden een hele andere uitstraling geven. Door de sieraden direct te passen met je werkkleding, kun je beter inschatten wat je kunt verwachten van de algehele outfit. Het zou jammer zijn als je sieraden aanschaft en er thuis past achter komt dat je de combinatie met je werkkleding helemaal niet zo mooi vindt.

Less is more

Als je zakelijke sieraden in huis gaat halen, dan geldt hier vaak less is more. Probeer niet alle soorten sieraden te dragen op je werk. Een ketting én oorbellen én een armband én een horloge komt veel te druk over. De outfit ziet er op deze manier niet mooier uit, maar zal juist druk en slordig overkomen. De kleding die je draagt, is ook relevant om te bepalen welke sieraden mooi zijn om te dragen.

Horloges

Een horloge is een echte mode-musthave voor de meeste mannen op zakelijk gebied. Als je op zoek bent naar een horloge, dan merk je al gauw dat er veel keuze is. Een horloge is erg praktisch, maar daarnaast is het ook een geweldige manier om een outfit helemaal af te maken. Bezoek de website van Siebel Juweliers om te bekijken welke horloge past bij jouw persoonlijke stijl.

Oorbellen, armbanden en kettingen

Als je sieraden op je werk wilt dragen, dan zijn er allerlei sieraden waar je uit kunt kiezen. Denk bijvoorbeeld aan oorbellen, armbanden en kettingen. Welke sieraden mooi zijn om te dragen, hangt ook voor een groot gedeelte af van de kleding die je draagt. Een ketting dragen met een truitje die al bewerkt is bij de borst, zal je outfit niet ten goede komen. Het complete plaatje komt op deze manier te druk over. Ook is het aan te raden om te kiezen voor enkele sieraden. Draag alle sieradensoorten niet samen, omdat je algehele outfit te druk en slordig kan overkomen. 

Dankzij bovenstaande informatie weet je nu dat sieraden kunnen bijdragen aan een autoritaire uitstraling. Het is dus zeker een aanrader om sieraden te dragen op je werk. Kies voor de juiste sieraden die je outfit helemaal af kunnen maken en die goed passen bij je persoonlijke stijl. 


Reacties

Naam:
Email:
Bericht:

Geef als eerste jouw mening.

11-05-2020 - Wat is armbanden
Wat is een armband? Het is een type accessoire dat aan de armen of polsen wordt bevestigd. Armbanden zijn meestal gemaakt van metaal, leer, gebreide draden en stoffen. Afgezien van deze, zijn e
Lees meer

19-04-2017 - Over schoenen en sieraden
Over schoenen en sieraden Jaren geleden waren we in Duitsland op vakantie en kwamen we regelmatig door een klein dorpje waar ook een schoenenwinkel was. Deze kleine overvolle schoenwinkel had op het
Lees meer
Privacy | Cookies | Algemene voorwaarden | Veelgestelde vragen | Referenties | Adverteren | links | Sitemap