Home / Spelletjes Blog / Multiplayer spelen? Live Gold nodig!

Multiplayer spelen? Live Gold nodig!

Multiplayer spelen? Live Gold nodig!

Heb je een Xbox One of Xbox 360? Dan heb je Microsoft's Xbox Live Gold service nodig om online multiplayer games te kunnen spelen. Of je nu een online co-op game speelt met een vriend, of een competitieve multiplayer game wilt spelen met onbekenden, zonder Live Gold gaat het niet lukken.

Gratis games met Xbox Live Gold
Je betaald per maand of per jaar, waarbij je in het laatste geval een flinke korting krijgt. Voor een schappelijk bedrag heb je, naast toegang tot online multiplayer, toegang tot enkele andere voordelen. Zo kan je maandelijks nieuwe gratis games downloaden en profiteer je regelmatig van aantrekkelijke kortingen op digitale game downloads.

Offline multiplayer en niet-gaming online functies
Netflix, YouTube of andere online streamingdiensten op je Xbox gebruik je ook zonder Xbox Live Gold abonnement. Ditzelfde geldt voor het offline spelen van multiplayer games of lokale multiplayer, zoals bijvoorbeeld met een split-screen op dezelfde console.

Hoe werkt "Games With Gold"?
Maandelijks krijg je via Microsoft's "Games With Gold" dienst toegang tot meerdere gratis games. Vaak zijn de games de hele maand beschikbaar, hoewel er soms halverwege de maand games bijkomen die maar twee weken downloadbaar zijn. Je claimt de gratis games via de "Games With Gold" website of via je console. Daarna mag je de games downloaden én houden.

Claim je de gratis games niet tijdens de periode van beschikbaarheid, verlies je het recht deze op een later moment alsnog te downloaden. Je kan dus ook niet met terugwerkende kracht voorgaande gratis games claimen op het moment dat je lid wordt van Xbox Live Gold. Hou je de gratis games tijdens je lidmaatschap niet goed in de gaten? Dan kan je er dus ook weleens enkele mislopen. Houd je het aanbod in de gaten en claim je altijd op tijd? Dan kan je in de loop der tijd tientallen of zelfs honderden gratis games verzamelen.

Is Xbox Live Gold het geld waard?
Ben je een multiplayer gamer? Dan heb je op de Xbox One of Xbox 360 weinig keuze: Zonder Live Gold kan je het niet online tegen anderen opnemen. Microsoft is hier allang niet meer alleen in: Ook voor de PS4 zal je bijvoorbeeld een Playstation Plus service aan moeten schaffen. Zie de "Games With Gold" dienst daar dan ook simpelweg als een bonus op: De games die je gratis krijgt zullen niet altijd de spellen zijn die je zoekt, maar je bouwt wel een leuke bibliotheek aan titels op die je op een regenachtige dag kunnen vermaken. Speel je enkel singleplayer games en koop je liever fysieke games, dan digitale downloads? Dan kan je Live Gold misschien beter overslaan.

Proberen? Klik hier voor de Xbox Live Gold 12 maanden Card

Multiplayer spelen? Live Gold nodig!

Reacties

Naam:
Email:
Bericht:

Geef als eerste jouw mening.

0 van 5 sterren gebaseerd op 0 reviews

19-09-2018 - Speel veilig online spelletjes
Online spelletjes groeit gestaag in populariteit en geloof het of niet, het zijn niet alleen kinderen en mannen die het spelen, maar mensen van alle leeftijden, geslacht en achtergrond. Of je nu al
Lees meer

04-09-2017 - Online Maffia Game
We zijn terug online met een nieuwe naam namelijk Maffiakartel . Wij zijn het beste maffia spel in de BENELUX . Bij ons win je echte prijzen en heb je veel speel plezier .Wj kunnen u alles uitleggen v
Lees meer

13-04-2017 - Even voorstellen
Het wordt tijd dat we ons wat uitgebreider gaan voorstellen en onze webshop officieel introduceren. De openingsdatum komt nu heel dicht bij en het is natuurlijk leuk om te weten wie en wat Pim en Riek
Lees meer

14-01-2017 - 3 activiteiten die u tijdens een vrijgezellenfeest kunt uitv
Een vrijgezellenfeest is voor veel mensen een van de meest bijzondere feesten uit hun leven. Tijdens het vrijgezellenfeest wordt nog eenmaal gevierd dat iemand vrijgezel zou kunnen zijn, om vervolgens
Lees meer
Privacy | Cookies | Algemene voorwaarden | Veelgestelde vragen | Referenties | Adverteren | links | Sitemap