Home / Tandheelkunde Blog / Tandarts Amsterdam

Tandarts Amsterdam

Ons doel is om uw gebit gezond te krijgen en dat ook de rest van uw leven zo te houden. Wij nemen uitgebreid de tijd om te luisteren naar uw wensen en proberen een totaalbeeld te vormen van uw mondgezondheid. Er wordt een zorgplan gemaakt met een bijbehorende kostenbegroting, indien dit noodzakelijk is. Zo weet u altijd hoe het ervoor staat en wat u kunt verwachten.

Heeft u ernstige pijn en zoekt u een spoed tandarts Amsterdam? Bij Tandarts Jordaan proberen wij u dezelfde dag te helpen. Heeft u een afgebroken tand of kies, acute en hevige pijn of zijn bij een ongeval uw tanden beschadigd? Belt u ons direct op 020-612 12 43, onze medewerkers helpen u graag snel verder.

Tandarts Jordaan is een toonaangevende tandartspraktijk in het centrum van Amsterdam met een sterke focus op kwaliteit en persoonlijke service. De tandartsenpraktijk is meerdere avonden open tot 21.30 uur. Iedere zondag zijn wij open van 9.30 tot 18.00 uur. Bent u op zoek naar een tandarts Amsterdam Centrum of heeft u een spoedgeval? Wij helpen u graag verder!

Hygiëne

De afgelopen decennia is er steeds meer bekend geworden over hygiëne en het effect van (on)hygiënische omstandigheden op behandelingen.

U moet ervan op aan kunnen dat de instrumenten waarmee en de omgeving waarin gewerkt wordt volledig hygiënisch is. Vandaar dat wij hiervoor verschillende maatregelen hebben genomen. Zo werken wij onder andere werken met een vuile en schone sterilisatieruimte die strikt gescheiden worden door een hydraulisch sluitende thermo desinfector, alleen zo kan kruisbesmetting van vuil naar schoon instrumentarium volledig voorkomen worden. Alle sterilisatie processen worden elektronisch en persoonlijk gecontroleerd op het foutloos doorlopen van de hygiëne protocollen en de praktijk wordt iedere dag door vaste huishoudelijk medewerksters tot in detail gereinigd.

Wilt u weten wat wij nog meer doen om de hygiëne te waarborgen klik dan hier.

Moderne tandartspraktijk Amsterdam

Bij het ontwerp van de praktijk is er veel zorg besteed dat de praktijk niet alleen zeer hygiënisch is maar dat het er ook fijn is om te zijn. Zo hebben we er op gelet dat er in iedere behandelkamer zeer veel daglicht is. Dit geeft veel werkcomfort en u hoeft hierdoor tijdens de behandeling niet in de lamp van de tandarts hoeft te kijken maar u kunt direct via de dakramen naar de voorbijtrekkende Amsterdamse lucht kunt kijken. Daarnaast is op iedere kamer de temperatuur af te stellen op de ideale temperatuur voor uw behandeling en kan de muziek per kamer worden ingesteld naar een eigen voorkeur. Een tandartsbezoek is daarmee misschien nog steeds niet uw favoriete bezigheid maar in ieder geval zo comfortabel mogelijk.

Sinds de opening aan de Westerstraat wordt de praktijk regelmatig vermeld in artikelen en zijn wij verkozen tot designpraktijk van Nederland. Daar zijn we met recht trots op!

Tandarts Amsterdam

Reacties

Naam:
Email:
Bericht:

5 van 5 sterren
Top Tandarts, als je angst heb moet je hier zijn!
Geplaatst op: 22-03-2019 09:52

5 van 5 sterren gebaseerd op 1 reviews

30-05-2023 - Reinigen van tandheelkundige hand- en hoekstukken
Reinigen van tandheelkundige hand- en hoekstukken Tandheelkundige professional zijn zich bewust dat hygiƫne een van de belangrijkste onderdelen is van het vak. Het is van belang dat zowel het tandar
Lees meer
Privacy | Cookies | Algemene voorwaarden | Veelgestelde vragen | Referenties | Adverteren | links | Sitemap