Home / Tassen Blog / Tassen trends 2017

Tassen trends 2017

Tassen trends 2017

Benieuwd naar de trends van 2017 op het gebied van tassen? Hier volgt een korte samenvatting, zodat je weer helemaal op de hoogte bent over wat 2017 gaat brengen! Laat je inspireren en zorg dat ook 2017 voor jou, een leuk en trendy jaar wordt.

Opvallende hengels zijn een onderdeel die je veel terug gaat zien dit jaar. Hengels gemaakt van touw van touw, maar ook veel goudkleurige hengels, gevlochten, van metaal, je kunt het zo gek niet bedenken, het kan allemaal in tassenland dit jaar, dit zorgt ervoor dat je dit jaar flink zal opvallen.

Kleine tasjes komen weer terug in het straatbeeld, ze zullen klein zijn, hierdoor valt je tasje wellicht minder op, maar zal het toch een leuke eyecatcher blijven. Het zal groot genoeg zijn om je make-up in op te bergen en andere kleine onderdelen.

Ook handig als handtas in miniformaat!

Tevens gaan we de groter dan groot tassen terugzien, deze zullen groter zijn dan een normaal formaat. Ben jij iemand, die wel wat extra ruimte kan gebruiken, of heb je altijd al gesnakt, naar net dat beetje extra ruimte in je damestas? Dan is deze tas bij uitstek geschikt.

Het mag allemaal wat vrolijker dit jaar, opvallende printjes gaan het namelijk helemaal maken in 2017. Kekke printjes, opvallende printjes of bloemenprints? Niets zal te gek zijn, het is een kwestie van zien en gezien worden, als je een tas met print uitkiest!

Rugzakken saai? Niet dit jaar, want ze zijn weer helemaal in de mode, de rugtas gaat ook een belangrijk deel zijn van het straatbeeld in 2017. Dit is een welkome afwisseling op de schoudertas. De rugtas is makkelijk om overal mee naar toe te nemen en zit vaak comfortabel, vooral als je veel mee wilt nemen. De rugtas is dus niet alleen voor scholieren, maar voor iedereen.

Hopelijk ben je nu weer helemaal op de hoogte, over wat 2017 gaat brengen op het gebied van trends!





Tassen trends 2017

Reacties

Naam:
Email:
Bericht:

Geef als eerste jouw mening.

17-06-2019 - Onderhoud tips voor Cowboysbag
Als trotse eigenaar van een nieuwe Cowboysbag wil je natuurlijk zo lang mogelijk van je tas genieten. Tegelijk wil je je tas wel je overal mee naar toe kunnen nemen. Dat betekent in ons land door weer
Lees meer

18-05-2017 - Luxe Dames Tassen
Donnnaluccy is een internationaal en premium merk dat zich toelegt op het leveren van kwalitatief hoogwaardige designer tassen en de meest betaalbare prijzen. Wij zijn een team met hoge passie voor mo
Lees meer

16-03-2017 - De verschillende doeleinden van een rugzak
Als alternatief van de schooltas heeft de rugzak al jaren geleden zijn intrede gedaan op het schoolplein. Het is na die tijd ook niet meer verdwenen uit het beeld van schoolgaande jeugd. De eigenschap
Lees meer

24-10-2016 - Rugzak
Rugzak.com is de grootste online speciaalzaak voor schooltassen, backpacks en reistassen. Het doel van Rugzak.com is om iedereen een optimale reis te verzorgen met een passende rugzak. We leveren
Lees meer




Privacy | Cookies | Algemene voorwaarden | Veelgestelde vragen | Referenties | Adverteren | links | Sitemap