Home / Trapleuning Blog / Een mooie trap, maar geen trapleuning

Een mooie trap, maar geen trapleuning

Trapleuning

Je ziet het zo vaak. Je koopt een nieuw of ander huis. Er staat een mooie trap in, waar u best tevreden mee bent, maar de leuning ontbreekt of is hoognodig aan vervanging toe.

Een nieuwe trap is vaak niet nodig, maar hoe ga ik dit dan oplossen?

Er zijn zoveel goede en mooie oplossingen. Van klassiek tot modern. Rond, vierkant, rechthoekig. Hout, RVS, staal. Je kan het zo gek niet opnoemen of het is mogelijk.

Voor alle soorten trappen is er wel een oplossing om uw trap veilig te maken of op te pimpen. In alle kleuren en alle materialen. Heel graag geven wij u een advies op maat.

Heeft u een spiltrap dan zijn er verschillende eenvoudige oplossingen, zoals een kunststofleuning of een stalen gewalste leuning. Voor een rechte trap zijn er nog meer mogelijkheden, dan kunt u uw leuning verfraaien met glas of met RVS spankabels.

Een hele nieuwe trap is dus vaak helemaal niet nodig. Met een nieuwe leuning kan u al heel veel bereiken.Eventueel is samenhang met nieuwe hardhouten traptreden.

Op Instagram, Facebook, Pinterest staan vele mogelijkheden, waar vast wel iets bij zit wat u mooi vindt.

Neem een kijkje op internet of op onze website. Vaak kan haast elke trapleuning welke u mooi vindt geplaatst worden op uw bestaande spiltrap, kwartslagtrap of rechte trap. 

Of misschien is uw trapleuning nog wel goed bruikbaar en mooi, maar onveilig. Dit kunt u er uiteraard ook over denken om uw trapleuning te laten vervangen. 

 

Wij zien u graag tegemoet. 

Lya van der Haven

Trabo BV

WWW.TRABOTRAPPEN.NL

 

Een mooie trap, maar geen trapleuning

Reacties

Naam:
Email:
Bericht:

Geef als eerste jouw mening.

07-11-2023 - Spiltrappen als slimme buitentrappen
Spiltrappen zijn meer dan alleen een manier om van het ene niveau naar het andere te gaan. Ze zijn ruimtebesparend, elegant en kunnen een indrukwekkend element in de buitenomgeving van je huis vorme
Lees meer

04-02-2023 - Waarom kiezen voor een Spiltrap?
Waarom kiezen voor een Spiltrap? De spiltrap is een van de meest verkochte trappen in on assortiment. Ze zijn ruimtebesparend en gelden als pronkstuk in uw kamer. Waar moet u op letten als u een spilt
Lees meer

07-06-2021 - 3 redenen waarom jouw trap een make over verdient
Hoewel je het zelf misschien niet meer ziet omdat je jouw trap niet anders kent, is je trap erg belangrijk en aanwezig binnen je huis. Je gebruikt de trap dagelijks en door zijn formaat is het een gro
Lees meer
Privacy | Cookies | Algemene voorwaarden | Veelgestelde vragen | Referenties | Adverteren | links | Sitemap