Home / Uitgeverij Blog / De Volkskrant of toch liever een Telegraaf? Check het met een proefabonnement.

De Volkskrant of toch liever een Telegraaf? Check het met een proefabonnement.

De Volkskrant of toch liever een Telegraaf? Check het met een proefabonnement.

Kranten zijn voor veel mensen het begin van hun dag. Of je dit nu online doet, of traditioneel met de papieren tabloid versie. Voor veel mensen begint de dag met het lezen van een krant. Even het laatste nieuws checken, het weerbericht, en andere aankondigen. Een krant is dus er persoonlijk maar te duur om elke dag weer los te kopen.

Los of met een abonnement.

Kranten zoals de Telegraaf zijn middels een abonnement vele malen goedkoper dan wanneer je deze elke ochtend los bij een kiosk op het treinstation of sigarenboer zou kopen. Echter voor je een abonnement neemt, wil je natuurlijk wel zeker weten of je dat krant goed genoeg vind. Een krant is immers erg persoonlijk en hoewel alle kranten graag het laatste nieuws willen brengen is geen krant hetzelfde.

Neem eerst een proefabonnement.

Dat de kranten los stukken duurder zijn is omdat de kranten zelf jou ook graag als abonnee verwelkomen. Dit biedt een bepaalde zekerheid en afname. Om dit kracht bij te zetten, hebben alle kranten en tijdschriften altijd mooie aanbiedingen. Want voor magazines geldt vrijwel hetzelfde.

Vaak kun je bij een abonnement mooie spullen krijgen. In het verleden werden er zelfs tablets en andere dure items weggegeven wanneer je een jaar abonnement op een krant nam. Maar dan weet je natuurlijk nog steeds niet of de krant wel bij je past.

Daarom hebben kranten en de glossy’s proefabonnementen bedacht. Hiermee kun je voor een korte duur van gemiddeld een aantal weken de krant tegen een zeer lage prijs thuisbezorgd krijgen zoals dat ook bij een jaarabonnement zou gaan.

Met zo,n proefabonnement ga je verder geen verplichtingen aan en kun je vrijblijvend voor een veel lagere prijs de krant naar keuze uitproberen. Na je proefabonnement zal de krant hoogstwaarschijnlijk een keer contact met je opnemen om te vragen naar je ervaring en of je overtuigd genoeg bent om een jaarabonnement af te sluiten.

Wat kun je met een proefabonnement?

Zo,n proefabonnement biedt natuurlijk een hoop mogelijkheden. Zo kun je eerst op je gemak voor een paar euro een krant een aantal weken testen. Na het aflopen van het proefcontract kun je net zo makkelijk een proefabonnement nemen op een andere krant. Zo kun je inzichtelijk krijgen wat je een betere krant vind. Het mooiste hiervan is dat je dit met alle kranten zou kunnen doen, en zelfs blijven herhalen bij kranten waar je al eerder een proefabonnement op hebt gehad.

Zo wordt de krant lezen een stuk goedkoper en kun je nog variëren ook en ben je niet direct een heel jaar verplicht om een abonnement af te nemen. 
Welke kranten bieden een proefabonnement aan?

Kranten concurreren continue met elkaar zo proberen allemaal zoveel mogelijk abonnees te krijgen. Daarom hebben bijna alle Nederlandse kranten wel een mooie aanbieding in de vorm van een proefabonnement beschikbaar. Op een website zoals https://proefabonnementkrant.com kun je deze allemaal terug vinden met de bijbehorende informatie zoals de prijzen en de duur van de abonnementen. 

Daar zul je zien dat niet alleen alle kranten een probeer mogelijkheid hebben. Maar ook heel veel Nederlandse tijdschriften en zelfs Tv-gidsen de optie voor een testabonnement hebben. 

Tijdschriften uitproberen.

Bij een glossy of een tijdschrift geldt zo'n beetje hetzelfde als een krant. Ze zijn vaak persoonlijk en iedereen vind een andere magazine weer interessant. Ook tijdschriften zijn per losse editie vaak erg duur in verhouding met een abonnement. Alleen voor een abonnement moet je vaak weer enkele honderden euro’s betalen voor een jaar. Afhankelijk van welk tijdschrift natuurlijk. Daarom is het net als bij kranten ook bij magazines erg interessant om deze eerst middels een proefabonnement te bestellen. Ook hiervan kun je een compleet overzicht terugvinden.

Naast een probeer abonnement, nog mooiere aanbiedingen.

Kranten en magazines smijten werkelijk met aanbiedingen. Naast de gebruikelijke proefabonnementen kun je namelijk vaak gebruik maken van een mooie aanbieding wanneer je werkelijk een jaarabonnement afsluit. Deze aanbiedingen verschillen enorm per krant en of tijdschrift het is je daarom aan te raden om te kijken welke acties de krant of glossy van jouw keuze heeft.

Tip: Tijdens het aanvragen van een proefabonnement wordt om je telefoonnummer gevraagd. Wees niet bang, deze wordt niet door derden gebruikt en of doorverkocht. Dit is puur voor de kranten om jou eenmalig te kunnen bellen na het aflopen van je proefabonnement. Zo proberen ze je een jaarabonnement te verkopen. Wees alert en vraag tijdens dit telefoontje altijd naar een aanbieding of een flinke korting op je jaarabonnement.

Zelfs wanneer er wordt gezegd dat er geen kortingen meer beschikbaar zijn na de testperiode. Gewoon even door drammen en eventueel zeggen dat ze bij die ene andere krant wel een mooie aanbieding voor je hadden. Grote kans dat je alsnog korting of iets extra’s krijgt.

De Volkskrant of toch liever een Telegraaf? Check het met een proefabonnement.

Reacties

Naam:
Email:
Bericht:

Geef als eerste jouw mening.
Privacy | Cookies | Algemene voorwaarden | Veelgestelde vragen | Referenties | Adverteren | links | Sitemap