Home / Vakantiehuis huren Blog / Vakantiehuis Sardinie

Vakantiehuis Sardinie

Huur een vakantiehuis op het mooiste eiland van de middellandse zee

Voor een vakantiehuis op Sardinie bent u bij Tritt aan het juiste adres. Bezoek onze website www.vakantieinsardinie.nl en bekijk ons gevarieerde aanbod van een vrijstaande vakantievilla aan de kust met prive zwembad, een Agriturismo, kindvriendelijke accommodaties, een prachtig luxe sfeerhotel, groeps-accommodaties met veel ruime en privacy of gewoon een appartementje aan de kust? Tritt heeft het allemaal!

Sardinie is vooral bekend vanwege haar prachtige kustlijn van 1800 km. De strandliefhebbers kunnen hier hun hart ophalen en er is er veel te ontdekken op het gebied van stranden. Maak bijvoorbeeld een boottocht door de ongelofelijk mooie wateren van Sardinie en wie weet spot u wel een dolfijn.

De stranden van Sardinie worden vergeleken met de Carribbean, parel witte stranden, azuurblauw helder water en een aangename tempratuur. U zult het optimale vakantiegevoel beleven!

Maar Sardinie biedt zo veel meer dan alleen pareltjes van stranden, ook de cultuur is optimaal aanwezig. De liefhebbers van cultuur kijken hun ogen uit op Sardinië. Neem als voorbeeld de bruisende stad Cagliari met de kathedraal en citadel of bezoek Nuoro en ontdek de oude tradities en gebruiken van Sardinie.

Daarnaast is Sardinie ook uitermate geschikt om te genieten van de Sardijnse/Italiaanse keuken. Probeer lokale specialiteiten als Malloreddus, dit is een bijzondere pasta met worst, tomaat en saffraan. Maar ook de wijnen in Sardinië zijn zeker de moeite waard om te proberen. Een hapje eten in een van de authentieke restaurantjes in de gezellige pittoreske dorpjes of genieten van een gerecht uit de steenoven of BBQ die u zelf heeft bereid.

Zoals te verwachten is kent Sardinie ook vele vis specialiteiten waaronder de echte sardientjes en volgens velen de 'beste kreeft ter wereld'. Welk gerecht u ook probeert, het zal een ware smaak sensatie zijn.

Voor een vakantie op Sardinie adviseren wij u graag over welk type accommodatie het beste aansluit op uw specifiek situatie? Tritt heeft de accommodatietypes met specifieke uitleg en details nader toegelicht, zodat de keus voor u gemakkelijker is. Kies een accommodatie die het best bij u past en beleef Sardinie op zijn best!





Vakantiehuis Sardinie

Reacties

Naam:
Email:
Bericht:

Geef als eerste jouw mening.




Privacy | Cookies | Algemene voorwaarden | Veelgestelde vragen | Referenties | Adverteren | links | Sitemap