Home / Verjaardagscadeau Blog / Waar ga jij de verjaardag van je kind vieren?

Waar ga jij de verjaardag van je kind vieren?

Waar ga jij de verjaardag van je kind vieren?

Iedere ouder heeft zo zijn ideeën over wat leuk zou zijn om te doen tijdens de verjaardag van hun kind. Maar er moet niet worden vergeten dat een kind hier zelf ook een voorkeur in heeft. Toch wil je niet altijd verklappen wat voor leuks je op de planning hebt staan voor de verjaardag. 

Je zult moeten inschatten wat jouw kind leuk vindt om te doen op zijn verjaardag als je de activiteit een verrassing wilt houden. Of je kunt met ze bespreken wat hen het leukst lijkt om te doen. Maar kinderen zijn niet altijd even goed in het kiezen van een activiteit. Ze hebben immers weinig levenservaring. Ook kun je ze een paar keuzes voorleggen en ze zelf laten kiezen. Op die manier kan het nooit mis gaan.

Naar de dierentuin

‘Oeh oeh oeh’ doet de aap en ‘pwaaaap’ gaat de olifant. Een uiterst unieke ervaring voor kinderen is het bezichtigen van de dierentuin. Echter is de dierentuin voor alle leeftijden leuk. Niet elk kind is even fanatiek over dieren. Ik was bijvoorbeeld erg bang voor kleine beestjes en bleef liever bij ze weg. Maar de dierentuin vond ik altijd fantastisch. De gigantische, maar ook de kleine dieren waren fascinerend. En elk bezoek dat ik op latere leeftijd heb gepleegd aan de dierentuin, was bewijs dat elk kind het daar naar zijn zin heeft.

Tenten maken

Van spelen houden kinderen boven alles. Meer hebben ze niet te doen. Spelen met ouders (die echt mee gaan in het spel) is daarom een magische en onvergetelijke ervaring. De verbeelding van kinderen is groot, groter dan die van volwassenen. Indiaantje spelen met zelfgemaakte tipi’s en het maken van coole dromenvangers voelt daarom voor kinderen als een ware toegeving aan de inheemse cultuur.

Lachen bij kindershows

Ga jij weleens naar het toneel? Of naar een act van een cabaretier? Of anders misschien een musical op een luie zondag? Je zult vast een van deze activiteiten wel leuk vinden. Op de manier dat die activiteiten leuk zijn voor volwassenen, is kindertheater leuk voor kinderen. Denk hierbij voorbeeld aan een sinterklaas show. Want tijdens een toneelstuk kun je je als volwassene mee laten slepen in een verhaal, op een plek die afstand neemt van aarde zoals wij die kennen. Dit geldt precies hetzelfde voor kinderen. Een kindershow is voor volwassenen vrij stom en saai, maar kinderen kunnen echt worden meegesleept in de act. Een kindershow boeken zorgt voor een kind voor een onvergetelijke ervaring.

Zoals je kan zien zijn er veel uitjes om te doen voor het verjaardag van jouw kind. Van een dierentuin tot aan een toneelstuk. Niks is ondenkbaar. Hierbij staat wel natuurlijk het plezier van de kind voorop, maar kunnen de volwassenen ook toch wel meegesleept worden.

Waar ga jij de verjaardag van je kind vieren?

Reacties

Naam:
Email:
Bericht:

Geef als eerste jouw mening.

21-09-2018 - De leuke HandMade cadeau beren Berelief nu online verkrijgba
Wanneer je op zoek bent naar een klein en betaalbaar cadeau voor je moeder, vader, opa en/of oma of je beste vriendin bekijk dan eens de Berelief serie bij Kadoshop Marlena!De berelief serie is een co
Lees meer

25-08-2018 - Raak jij regelmatig je sleutels kwijt?
Denk dan eens aan een sleutelhanger. Niet een gewone saaie, maar een prachtige gepersonaliseerde hanger met eigen foto of tekst. Ook een super idee voor een nuttig en mooi kado. Zo raakt de ontvanger
Lees meer
Privacy | Cookies | Algemene voorwaarden | Veelgestelde vragen | Referenties | Adverteren | links | Sitemap