Home / Voetbal Blog / Het nieuwe sportseizoen begint weer

Het nieuwe sportseizoen begint weer

Het nieuwe sportseizoen begint weer

Ja ja, wij hebben er zin in. De zomer komt langzaam tot einde, wat natuurlijk heel jammer is, maar dat betekent gelukkig óók dat in verschillende sporten de zomerstop afloopt. Zo is de Formule 1 alweer van start gegaan met een legendarische overwinning van onze held van eigen bodem, Max Verstappen, en worden er in verschillende sporten alweer EK’s en WK’s gespeeld.

Ook het voetbalseizoen is weer begonnen

Zo ook in de Eredivisie – Ajax is weer ijzersterk van kant door de eerste wedstrijden te winnen, en ook Feyenoord en PSV zijn weer ijzersterk van kant. Onderschat echter ook clubs als Twente en AZ niet. Zij zijn serieuze dark horsemededingers voor de titel, wat ons betreft.

Heerlijk om naar al die wedstrijden te kijken nadat je op deze website de hele week naar bedrijven hebt gezocht die jij nodig hebt. Toch is het niet gek om te denken dat je na een lange week hard werken en naar bedrijven zoeken niet altijd meer de fut hebt om ook nog 90 minuten lang met ingehouden adem naar al die wedstrijden te kijken. Helemaal als je niet zo enorm begaan bent met de uitslag van de wedstrijd in kwestie – hoe aardig de spelers van Heerenveen en FC Volendam ook zullen zijn, heel erg spannend is hun wedstrijd vast niet – is het soms moeilijk om de hele wedstrijd uit te zitten zonder ondertussen ook de was te doen of alvast even gauw de woonkamer te stofzuigen.

Wat wij je kunnen aanraden

Daarom hebben wij de volgende tip voor het aankomende voetbalweekend: wedden op Wedstrijden Eredivisie. Door een (klein) bedrag in te zetten op de wedstrijden die je op het punt staat te kijken, kijk je toch met wat meer aandacht. Zelfs Heerenveen tegen Volendam is spannend als je kijkt in de wetenschap dat jij persoonlijk iets kan winnen op het moment dat één van beide teams scoort!

Je hoeft niet alleen te wedden op de uitslag van de wedstrijd. Als jij bijvoorbeeld denkt te weten wie er voor staat tijdens de rust of welk team het eerste doelpunt scoort, dan kan je daar ook op inzetten. Door ook zulke ‘tussentijdse’ voorspellingen te doen, is de hele wedstrijd, niet alleen het slotstuk. 

Tip tot slot

Wat wij je ook nog willen aanraden: voordat je een bedrag stort, check eerst of ze wellicht een bonus hebben! Helemaal als je voor de eerste keer een storting gaat doen, zou het best kunnen dat je een bonus krijgt, mits je de juist code invoert. Wij zijn van mening dat alles wat gratis is, goed is (behalve dan misschien een zonnesteek) dus ontzeg jezelf zeker niet de gelegenheid om meer waarde uit je geld te halen.

Wij hebben in ieder geval zin in de rest van het Eredivisie seizoen en kunnen niet wachten om te zien wie er dit seizoen met die oh zo felbegeerde schaal naar huis gaat. Denk jij het te weten? Zet dan in en ga met een bonusje naar huis.

Het nieuwe sportseizoen begint weer

Reacties

Naam:
Email:
Bericht:

Geef als eerste jouw mening.

27-10-2017 - Het wereldkampioenschap
Rusland Het wereldkampioenschap gaat gehouden worden in 2018 in Rusland. Er doen 32 teams mee. Daarvoor moeten ze strijden om wie er mee gaan doen. 204 landen moeten strijden tijdens de kwalificatier
Lees meer
Privacy | Cookies | Algemene voorwaarden | Veelgestelde vragen | Referenties | Adverteren | links | Sitemap