Home / Webdesigner Blog / Bezoek Softmaat Online Solutions op de Exact Live 19 Belgi? te Flanders Expo op 8 mei!

Bezoek Softmaat Online Solutions op de Exact Live 19 Belgi? te Flanders Expo op 8 mei!

Bezoek Softmaat Online Solutions op de Exact Live 19 België te Flanders Expo op 8 mei! Het event waar KMO's, accountants, cijfers en weboplossingen elkaar versterken!

 

https://www.softmaat.nl/koppel-webshop-aan-exact-online.aspx

 

#webshop #b2b #groothandel #exact #koppeling

 

Koppel webshop aan Exact Online

Met de BaS WebShop heeft u de beschikking over een innovatief stuk gereedschap waarmee u branchegericht het gehele distributiekanaal aanstuurt.Koppel de BaS WebShop aan uw Exact Online administratie en behaal winstkostenreductie en efficiëntie op uw inrichting, onderhoud, informatievoorziening, verkoop en logistieke proces. De BaS WebShop koppelt volledig aan Exact Online basisExact Online Groothandel en Exact Online Productie.Tevens is het mogelijk het orderproces diepgaand aan te sturen zoals automatische incasso verificatieordersplitsing naar een 2e administratie of meerdere webshops aan één administratie.

Koppel webshop aan uw Exact Online administratie

Exact Online Basis

Exact Online (Groot)handel

Exact Online Productie

Exact Online Appcenter

Onze koppeling met Exact Online is beschikbaar in de Exact Online Appcenter.Onze koppeling met Exact online wordt voortdurend uitgebreid met nieuwe mogelijkheden en features. Houdt onze website in de gaten!Wilt u direct meer informatie? Neem contact met ons op en bespreek de mogelijkheden

Koppelingsmogelijkheden aan Exact Online

De hoogwaardige koppeling geeft de mogelijkheid uw administratie écht leidend te laten zijn! Functionaliteiten zijn te gebruiken afhankelijk van uw webshop pakketkeuze én Exact Online pakketkeuze. Uiteraard bepalen uw wensen, branche én organisatie welke werkwijze en toepassingen voor u de beste oplossing biedt!Neem contact op en bespreek de mogelijkheden!

Klanten

De koppeling verwerkt standaard klantgegevens zoals debiteurcode, naam, factuur- en afleveradressen, contacten en aflever- en betaalcondities.

Artikelen

De koppeling verwerkt standaard artikelgegevens zoals artikelcode, omschrijving, verkoopnotitie, omzet- en artikelgroepen, grootboekrekeningen, prijzen en btw codes.

Product afbeeldingen

De koppeling verwerkt optioneel product afbeeldingenwelke zijn toegevoegd aan het artikel in de Exact administratie.

Exact artikel assortimenten

Met de Exact artikel assortimenten maakt u in de administratie de webshop artikelen toegespitst op uw situatie. Werk met bijvoorbeeld weblevels, merk, spaarpunten, maten, kleuren en extra kenmerken.

Voorraad

De koppeling verwerkt standaard voorraad.

Verkooporders

Uw webshop order wordt automatisch en direct in uw boekhouding als verkooporder ingelezen. Rekening wordt gehouden met orderdatum, afleverdatum, referentie, opmerkingen, voorraad en magazijnbon.

Order- en factuurhistorie

Uw klant heeft inzage in de volledige orderhistorie. De order- en factuurhistorie wordt dagelijks bijgewerkt. Tevens is het mogelijk om als klant vanuit de orderhistorie opnieuw een bestelling te plaatsen.

Prijsafspraken en staffels

Alle mogelijke prijzen en prijsafspraken worden naar de webshop gehaald zoals Prijsafspraken en staffels.

Prijslijsten en debiteurenkorting

Alle mogelijke prijzen en prijsafspraken worden naar de webshop gehaald zoals Prijslijsten en debiteurenkorting.

Prijslijst inlezen als WebShop assortiment

Maak vanuit uw prijslijst het webshop assortiment voor de debiteur. De artikelen en ook de prijzen vanuit de prijslijst vormen het assortiment voor de debiteuren aangesloten in de prijslijst. Zo bespaart u op dubbel invoerwerk!

B2B webshop oplossing voor úw branche

Voor elke werkwijze in iedere branche zijn er pasklare E-Commerce oplossingen waarmee uw organisatie gericht inspeelt op de wensen en de eisen van de huidige online markt. Koppel de webshop aan de in uw branche gebruikelijke systemen en behaal winst, kosten- en tijdsbesparing. Het automatiseren van interne en externe processen levert een enorme bijdrage aan de slagvaardigheid van uw onderneming.

Ik ben Automotive

Ik ben Bakker

Ik ben Bedrijfscateraar

Ik ben Boekhandel

Ik ben Cosmetica

Ik ben Groothandel

Ik ben Handel

Ik ben levensmiddelen groothandel

Ik ben Parkeergarage

Ik ben Productie

Ik ben Schoonmaakgroothandel

Ik ben Technische groothandel

 

Kies uw webshop pakket

 

WebShop 70+ modulen

 

Persoonlijke benadering

 

Stel een vraag


Reacties

Naam:
Email:
Bericht:

Geef als eerste jouw mening.

14-05-2024 - Een webshop beginnen? Hier 5 tips!
Met de groeiende populariteit van online winkelen, is het starten van een webshop een aantrekkelijke onderneming geworden voor veel mensen. Een webshop biedt de mogelijkheid om producten te verkopen a
Lees meer

19-04-2024 - Zo haal je het maximale uit de website van je bedrijf
Als je vandaag de dag een bedrijf hebt dan is het logisch dat het bedrijf ook een website heeft. Online vindbaar zijn wordt steeds belangrijker want steeds meer mensen zoeken online naar diensten en p
Lees meer

27-01-2024 - Een website maken of laten maken?
Heb je de wens om een eigen website te maken én te beheren? Dat is gelukkig makkelijker dan ooit te voren. Want de verschillende soorten software kun je op een laagdrempelige manier een profess
Lees meer

18-09-2023 - Zo weet je of een website betrouwbaar is
Oplichters verzinnen steeds nieuwe manieren om consumenten online op te lichten. Daardoor kunnen websites van webshops soms zo op elkaar lijken, dat het lijkt alsof de website betrouwbaar is. Dat terw
Lees meer
Privacy | Cookies | Algemene voorwaarden | Veelgestelde vragen | Referenties | Adverteren | links | Sitemap