Home / Website Blog / Magento 2 webshop laten maken

Magento 2 webshop laten maken

Moderne, snelle, veilige webwinkel door Brancom internetbureau

Bent u van plan een webshop te beginnen? Wij als fullservice internetbureau raden u aan om direct met magento 2 aan de slag te gaan. Niet alleen is magento het grootste e-commerce platform ter wereld, het beschikt ook over een ruim aantal templates en modules. Uitbreiding is dan ook te allen tijde mogelijk.

Aangezien per augustus 2018 magento 1 webwinkels niet meer ondersteund wordt raden wij aan om over te stappen of direct te starten met een magento 2 webshop. Magento 2 heeft naast de moderne content management faciliteiten ook sterke analyse tools. Binnen een hand om draai kunt u rapportages genereren waardoor u uw onderneming naar een hoger niveau kunt tillen.

Een magento 2 webshop laten maken begint bij het ontwerp. Wij ontwerpen uw webwinkel volledig op basis van uw logo en huisstijl. Hierbij letten wij op de conversie wat uiteraard belangrijk is binnen een webshop. Een bezoeker dient overtuigd te raken en op een gemakkelijke manier iets te kunnen bestellen. Dit wordt geoptimaliseerd in de ontwerpfase van een magento 2 webshop.

Hierna wordt de magento 2 webwinkel ontwikkeld. De hedendaagse technieken worden toegepast zodat uw webshop responsive is. Dit betekend dat deze op computers, laptops, tablets en smartphones goed werkt.

Een magento 2 webshop laten maken duurt gemiddeld 6 weken. Dit hangt uiteraard ook af van uw wensen. Het is mogelijk om bijvoorbeeld een CRM of ERP systeem te koppelen aan uw magento 2 webshop. Ook is bijvoorbeeld een warehouse systeem te koppelen waardoor uw logistiek optimaal verloopt.

Internetbureau Brancom heeft veel ervaring met het ontwerpen en ontwikkelen van magento en magento 2 webshops. Eventuele koppelingen leggen wij ook graag. Wij hebben een langdurige samenwerking voor ogen en denken te allen tijde in het belang van onze klant en uw klant.

Bent u op zoek naar een magento 2 webshop of wilt u liever een ander CMS voor uw webwinkel? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

  





Magento 2 webshop laten makenMagento 2 webshop laten maken

Reacties

Naam:
Email:
Bericht:

Geef als eerste jouw mening.

19-04-2024 - Zo haal je het maximale uit de website van je bedrijf
Als je vandaag de dag een bedrijf hebt dan is het logisch dat het bedrijf ook een website heeft. Online vindbaar zijn wordt steeds belangrijker want steeds meer mensen zoeken online naar diensten en p
Lees meer

27-01-2024 - Een website maken of laten maken?
Heb je de wens om een eigen website te maken én te beheren? Dat is gelukkig makkelijker dan ooit te voren. Want de verschillende soorten software kun je op een laagdrempelige manier een profess
Lees meer

18-09-2023 - Zo weet je of een website betrouwbaar is
Oplichters verzinnen steeds nieuwe manieren om consumenten online op te lichten. Daardoor kunnen websites van webshops soms zo op elkaar lijken, dat het lijkt alsof de website betrouwbaar is. Dat terw
Lees meer

11-08-2023 - Een webshop beginnen? Hier 5 tips!
Met de groeiende populariteit van online winkelen, is het starten van een webshop een aantrekkelijke onderneming geworden voor veel mensen. Een webshop biedt de mogelijkheid om producten te verkopen a
Lees meer




Privacy | Cookies | Algemene voorwaarden | Veelgestelde vragen | Referenties | Adverteren | links | Sitemap