Home / Winkel Blog / Tips om geld te besparen

Tips om geld te besparen

Wil je meer gaan sparen? Of is het gewoon noodzakelijk dat je je uitgaven beperkt om maandelijks rond te komen? Wij hebben een aantal tips voor je die je kunnen helpen om maandelijks geld te besparen.

Stel een budget vast

Met een budget werken zorgt ervoor dat je je bewust bent van je uitgaven en dat je niet (veel) meer besteed dan je gepland hebt. Je kunt een budget instellen voor je boodschappen, maar ook bijvoorbeeld voor je vaste lasten of voor recreatie.

Neem je abonnementen onder de loep

Vaak weten mensen niet dat het voordeliger is om jaarlijks over te stappen. Het gaat hierbij om verschillende soorten abonnementen zoals je mobiele telefoon, sportschool en zorgverzekering. Doordat de providers inspelen op veranderingen in de markt zijn zij genoodzaakt om hun prijzen aan te passen en/of andere voordelen bij het abonnement aan te bieden. Het is dus verstandig om elk jaar te kijken welk abonnement het goedkoopste is en het beste bij je past. 

Probeer impulsaankopen te beperken

De verleiding om impulsaankopen te doen is vaak het grootste. Impulsaankopen kun je beperken door je doel goed voor ogen te hebben, zo weet je precies waarvoor je het doet. Ook kan het helpen om niet met een lege maag boodschappen te doen omdat je zo geneigd bent om meer onnodige dingen in je boodschappenmandje te zetten.

Wees slim tijdens het shoppen

Ook deze tip gaat over shoppen. Het is belangrijk dat als je een aankoop wilt gaan doen dat je prijzen van verschillende aanbieders goed met elkaar vergelijkt. Vooral bij grote aankopen kan dit verschil aardig oplopen. Ook via internet is het belangrijk om prijzen met elkaar te vergelijken. Je kunt dit ook eventueel doen via vergelijkingssites zodat je gelijk het aanbod van diverse sites ziet. En als je online een aankoop wilt doen is het altijd verstandig om te kijken of er geen kortingscode beschikbaar is. 






Reacties

Naam:
Email:
Bericht:

Geef als eerste jouw mening.

28-06-2023 - Hoe zorgt een schone, nette winkel voor meer omzet?
Ben jij van plan om een eigen winkel te openen? Dan is het belangrijk om te kijken hoe je zorgt dat je je winkel schoon kunt houden. Dat klinkt misschien als een open deur, maar in de praktijk zien we
Lees meer

15-09-2017 - TitorKoopCenter
Winkel en webwinkel! Ik wil hier een lans breken voor de webwinkel! Een winkel en een Pannenset KINGHOFF 8 delig, twee totaal verschillende dingen. In de gewone winkel gaat de klant naar binnen en k
Lees meer

08-12-2016 - Feestdagen
Beste mensen, Wij weten allemaal dat de feestdagen dure tijden zijn. Het kost geld om het gezellig en lekker te maken, maar bij sommige dingen is het ’n eenmalige uitgave die altijd weer van pa
Lees meer




Privacy | Cookies | Algemene voorwaarden | Veelgestelde vragen | Referenties | Adverteren | links | Sitemap