Home / Woninginrichting Blog / Mooi of niet!

Mooi of niet!

Als ondernemer ( De Toonderij, Aalten en www.DeToonderij.nl ) ben ik actief op social media, niet alleen om te verkopen of adverteren maar uiteraard ook om te zien wat er speelt op het woongebied.

Soms verrassend dat er ontwerpen of kleuren naar voren komen en soms denk ik : dat herken ik van vroeger, ben ik dus al zo oud? ja, dat ben ik.

Nou heb ik een winkeltje /site waar veel mensen komen die op zoek zijn naar unieke spulletjes, die heb ik niet :-). Wel heb ik: anders, niet gangbaar, oud, stoer, industrieel, nostalgisch en noem maar op, het aanbod is divers, ik ga wekelijks op zoektocht naar schatten voor in de winkel. Soms kom ik terug met een wagen vol en soms met helemaal niets, ik weet het nooit van te voren.

Een veel gestelde vraag van mensen die in de winkel komen : heb je nou ook in je eigen huis de spullen die je in je winkel verkoopt? Heel vaak loop ik dan met een klant naar ons woonhuis ( woon boven de zaak) en laat zien hoe we het hebben en wat we er nog aan gaan veranderen. De een vindt het prachtig, de ander weet niet hoe snel hij/zij weer weg kan komen :-).Vaak zijn mensen verrast over het materiaalgebruik: veel cement, steen, hout en ruwe materialen ( ja, hergebruiken daar waar we kunnen) en hoofdzaak: wij vinden het mooi.

Leuke gesprekken zijn dat, vaak blijkt dat mensen niet goed weten hoe een huis in te richten en uit wanhoop de buren gaan kopiëren, ik lees dat ook veel op social media in de diverse woongroepen.

Jammer vind ik het die onzekerheid of niet durven kiezen voor wat je zelf echt mooi vindt.

Niets mis met inspiratie opdoen bij een ander maar en laat je niet wijs maken door een verkoper/binnenhuisarchitect dat groen/geel/blauw "uit" is, of erger nog dat jouw smaak echt niet kan!

Ben niet zo van het preken maar vooruit voor deze ene keer? "Doe wat je wil in huis, hoe je het wil, roze behang en een gele bank? als jij het mooi vindt : Doen!

 

Mooi of niet!

Reacties

Naam:
Email:
Bericht:

Geef als eerste jouw mening.

0 van 5 sterren gebaseerd op 0 reviews

09-06-2020 - Sfeervol genieten zowel binnen als buiten
Wij Nederlanders zijn dol op het buitenleven. Zodra de eerste zonnestralen het mogelijk maken spoeden we ons massaal naar buiten om geen zonnestraal verloren te laten gaan. Ons klimaat maakt het niet
Lees meer

26-02-2017 - Steigerhout inrichting
Vorige week hebben we een rondleiding gehad bij het hoofdkantoor van Bol.com in Papendrecht. We hebben daar het laatste half jaar steigerhout tafels geleverd. Voor diverse afdelingen van de kant
Lees meer

26-01-2017 - Waterontharder zonder zout - goed voor uw gezondheid en appa
Heerlijk zacht water in heel Nederland Kalkaanslag veroorzaakt heel wat schade en extra kosten in Nederland. De energie- en waternota neemt onnodig toe. De levensduur van boiler, geiser, (stoom)douche
Lees meer

26-01-2017 - Welkom bij De Toonderij
Welkom bij de Toonderij,   De Toonderij is een verzameling van zorgvuldig uitgekozen items, oud en versleten, met een deuk of kras, geleefd, het heeft geschiedenis. Stoelen, Lampen, Tafels, Ka
Lees meer
Privacy | Cookies | Algemene voorwaarden | Veelgestelde vragen | Referenties | Adverteren | links | Sitemap