Home / Woninginrichting Blog / 5x meest verduisterende gordijnen

5x meest verduisterende gordijnen

5x meest verduisterende gordijnen

Dit is het moment om op zoek te gaan naar verduisterende raambekleding. Naast het feit dat verduisterende gordijnen geen licht door laten, wordt in de zomer wordt de warmte van de zon namelijk langer buitengehouden. Maak jouw (slaap)kamer extra donker, creëer meer privacy en zorg voor minder inkijk in de avonden. Ideaal voor de slaapkamer, maar ook voor de woonkamer als het buiten weer langer licht wordt. Wat zijn de meest verduisterende gordijnen?

5x meest verduisterende gordijnen

1). Verduisterende vouwgordijnen

Wil jij sfeer en romantiek toevoegen aan jouw woning? Dan zijn verduisterende vouwgordijnen echt een aanrader. Vouwgordijnen geven een unieke warme uitstraling aan zowel de woonkamer als de slaapkamer. Dankzij de horizontale lijnen in het gordijn oogt de ruimte ook wat groter. Dit voordeel is mooi meegenomen! Ga naar deze website om jouw verduisterende vouwgordijnen online samen te stellen.

2). Rolgordijnen met zijprofiel

Verduisterende rolgordijnen met u-profielen zijn één van de meest verduisterende opties. Zijgeleiding zit aan de zijkant van een rolgordijn en zorgt ervoor dat de zijkant wordt geleidt. U-profielen zijgeleiding is een goede manier om lichtkieren langs het rolgordijn te voorkomen. Aan de binnenkant van deze profielen zitten borstels om het licht maximaal te beperken.

Rolgordijnen met zijprofiel

3). Verduisterende gordijnen op maat

Blackout gordijnen zijn 100% verduisterend. Bovendien zorgen de gordijnen voor een fijne sfeer en akoestiek in de woon- of slaapkamer. Deze blackout stof heeft een speciale coating aan de raamkant, waardoor er geen licht naar binnenkomt. Je kunt bij verduisterende gordijnen kiezen uit honderden kleuren, dus voor iedere ruimte is er een bijpassende kleur te vinden.

Bestel verduisterende gordijnen van paxraamdecoratie.nl. Pax hanteert een interessante stapelkorting, dus hoe meer je bestelt, des te hoger jouw korting.  Zo kun je met veel korting jouw huis klaarmaken voor de zomerzon.

4). Honingraat plisségordijnen

De meest verduisterende plissés op maat zijn de dubbele plissés, ook wel de honingraat plisségordijnen. De honingraatstof is een dubbele stof ziet er van de zijkant uit als honingraat. Het voordeel is dat deze stof isolerend werkt, door de stilstaande lucht die tussen de stof zit en de aluminium binnenlaag. De verduisterende stof laat bovendien geen licht door en is daarom zeer verduisterend.

Honingraat plisségordijnen

5). Elektrische rolgordijnen bedien je op afstand

Smart gadgets, je ziet ze steeds vaker. Zo heb je ook elektrische rolgordijnen. Je houdt de warmte in de zomer buiten je huis als de rolgordijnen dicht zitten, maar je wilt natuurlijk niet de hele dag jouw gordijnen dichthouden. Deze smart rolgordijnen kun je op afstand vanaf een app bedienen, dus ook als je niet thuis bent.

Als de zon onverwacht veel gaat schijnen, sluit je op afstand de gordijnen. En als je jouw rolgordijn aansluit op een smart thermometer, dan gaat dit helemaal automatisch. Wordt het te warm in jouw huis? Dan zakken de rolgordijnen automatisch. Ideale oplossing, toch?





5x meest verduisterende gordijnen

Reacties

Naam:
Email:
Bericht:

Geef als eerste jouw mening.

25-01-2024 - Ontdek de Voordelen van Elektrische Verwarming met Adax
Zoekt u naar een efficiënte en moderne oplossing voor verwarming in uw huis of kantoor? Ontdek de voordelen van elektrische verwarming met Adax! Adax staat bekend om zijn hoogwaardige elektr
Lees meer

14-12-2023 - Hoe maximaliseren slaapbanken ruimte in kleine woningen zond
Tegenwoordig zijn de prijzen van huizen, appartementen en woningen enorm hoog. Veel mensen wonen daarom (tijdelijk) kleiner dan ze misschien gewild hadden. Maar dit hoeft geen enkel probleem te zijn!
Lees meer

30-05-2023 - Werken vanuit huis? Opbergkasten maken het verschil
Corona heeft er in 2020 voor gezorgd dat we met z’n allen vanuit huis werkten. En voor veel van ons is (deels) thuiswerken de norm geworden. Thuiswerken kan hartstikke fijn zijn, maar wanneer je
Lees meer

15-09-2022 - Zo creeer je een milieuvriendelijke woning
Met z’n allen voelen we ons verantwoordelijk voor de huidige staat van onze aarde. We proberen daarom steeds duurzamer te leven om voor te zorgen dat wij, maar ook de generaties na ons, op een f
Lees meer




Privacy | Cookies | Algemene voorwaarden | Veelgestelde vragen | Referenties | Adverteren | links | Sitemap