Home / Zakelijke dienstverlening Blog / De projectie-oplossing: TheNextShop heeft alles onder een dak

De projectie-oplossing: TheNextShop heeft alles onder een dak

De projectie-oplossing: TheNextShop heeft alles onder een dak

Zodra je, voor welk doeleinde dan ook, op zoek bent naar een beamer of ander projectie-vraagstuk, zul je snel uitkomen bij TheNextShop. Waar deze specialist eerder uit meerdere webshops bestond, heeft het bedrijf alles nu onder een grote naam verzameld. Het resultaat? Een zeer breed assortiment waar je met enkele klikken op de knop al jouw producten verzamelt. 

Wie shopt bij TheNextShop?

Al sinds 2006 is TheNextShop de projectie specialist voor zowel zakelijke gebruikers als particulieren. Dit komt door de brede inzet van het assortiment. In veel verschillende situaties is het gebruik van beamers met projectieschermen een ideale oplossing. Bij TheNextShop werken gedreven specialisten dit al sinds jaar en dag alles afweten over de nieuwste ontwikkelingen. Daarom kan ook elk denkbare klant in IJsselstein aankloppen voor hulp. Van bedrijven tot scholen, universiteiten en zelfs overheden of (semi-) overheidsinstellingen weten hun weg naar TheNextShop te vinden. Door het diverse assortiment, kan iedereen hier aankloppen voor een passende beamer. “Voor onze zakelijke klanten bieden wij niet alleen instap-presentatie beamers aan maar je kan bij ons ook terecht voor een professionele installatie beamer.”

Samen onder één dak

Sinds 2006 werkte TheNextShop onder verschillende namen. Met alle drie de webshops werd vanuit dezelfde overtuiging geopereerd: elke klant aan de best passende spullen helpen. De namen van de diverse sites geven prijs welke producten er verkrijgbaar waren. We noemen Beamerwebwinkel.com, Projectieschermen.com en Beamerbeugels.com. Webshops die indirect onderling met elkaar te maken hebben. ‘Waarom dan niet samen onder één dak?’. Precies wat TheNextShop dacht, met als resultaat een grote webshop vol alle producten die je nodig hebt voor de perfecte projectiebeleving. 

Voor elke prijs een beamer

In de webshop vind je ondertussen enkele honderden producten van de meest uiteenlopende merken in alle soorten, maten en voor elk denkbare prijs. Een kleine greep:

  • LED-beamers
  • 8K beamers
  • Professionele beamers tot wel 7000 lumen

Maak het plaatje compleet

Daarmee zijn we er echter nog lang niet. TheNextShop heeft zijn assortiment in de loop der tijd nog verder uitgebreid. Gericht op de zakelijke markt, vindt men hier ook alle benodigdheden voor de perfecte vergadering. Van losse geluids- of cameraproducten tot complete audiovisuele oplossingen. 

Vind je het lastig om online een keuze te maken? Goed nieuws: TheNextShop heeft een eigen showroom in IJsselstein. Zien de specialisten jou daar snel?

De projectie-oplossing: TheNextShop heeft alles onder een dak

Reacties

Naam:
Email:
Bericht:

Geef als eerste jouw mening.

30-01-2023 - Hoe lang moeten we rekening houden met deze hoge inflatie?
De inflatie in België op het moment van schrijven komt neer op 10.35% En in Nederland ligt deze iets lager, op z’n 9,6%. De normale target inflatie percentage ligt op 2% per jaar.
Lees meer

27-01-2023 - De technologische vaardigheidskloof dichten
Als ondernemer, maar ook als werknemer zul je steeds meer gebruik moeten maken van technologie. Helaas lopen veel bedrijven, in verschillende branches, achter in het trainen van hun werknemers. Het ga
Lees meer

25-01-2023 - Zoek op deze drie vlakken een betrouwbare partner als ondern
Als ondernemer is het van cruciaal belang om betrouwbare partners te vinden die je kunnen helpen bij je bedrijf. Op drie vlakken is het specifiek noodzakelijk om een goede partner te vinden, namelijk
Lees meer

25-01-2023 - Tips voor duurzaamheid op de werkvloer
Het woordje duurzaamheid vliegt je tegenwoordig om de oren. Duurzaam ondernemen is dan ook helemaal hot! Vrijwel elk bedrijf voelt op het moment de noodzaak om mee te gaan in het verduurzamen van het
Lees meer
Privacy | Cookies | Algemene voorwaarden | Veelgestelde vragen | Referenties | Adverteren | links | Sitemap