Home / Zakelijke dienstverlening Blog / De projectie-oplossing: TheNextShop heeft alles onder een dak

De projectie-oplossing: TheNextShop heeft alles onder een dak

De projectie-oplossing: TheNextShop heeft alles onder een dak

Zodra je, voor welk doeleinde dan ook, op zoek bent naar een beamer of ander projectie-vraagstuk, zul je snel uitkomen bij TheNextShop. Waar deze specialist eerder uit meerdere webshops bestond, heeft het bedrijf alles nu onder een grote naam verzameld. Het resultaat? Een zeer breed assortiment waar je met enkele klikken op de knop al jouw producten verzamelt. 

Wie shopt bij TheNextShop?

Al sinds 2006 is TheNextShop de projectie specialist voor zowel zakelijke gebruikers als particulieren. Dit komt door de brede inzet van het assortiment. In veel verschillende situaties is het gebruik van beamers met projectieschermen een ideale oplossing. Bij TheNextShop werken gedreven specialisten dit al sinds jaar en dag alles afweten over de nieuwste ontwikkelingen. Daarom kan ook elk denkbare klant in IJsselstein aankloppen voor hulp. Van bedrijven tot scholen, universiteiten en zelfs overheden of (semi-) overheidsinstellingen weten hun weg naar TheNextShop te vinden. Door het diverse assortiment, kan iedereen hier aankloppen voor een passende beamer. “Voor onze zakelijke klanten bieden wij niet alleen instap-presentatie beamers aan maar je kan bij ons ook terecht voor een professionele installatie beamer.”

Samen onder één dak

Sinds 2006 werkte TheNextShop onder verschillende namen. Met alle drie de webshops werd vanuit dezelfde overtuiging geopereerd: elke klant aan de best passende spullen helpen. De namen van de diverse sites geven prijs welke producten er verkrijgbaar waren. We noemen Beamerwebwinkel.com, Projectieschermen.com en Beamerbeugels.com. Webshops die indirect onderling met elkaar te maken hebben. ‘Waarom dan niet samen onder één dak?’. Precies wat TheNextShop dacht, met als resultaat een grote webshop vol alle producten die je nodig hebt voor de perfecte projectiebeleving. 

Voor elke prijs een beamer

In de webshop vind je ondertussen enkele honderden producten van de meest uiteenlopende merken in alle soorten, maten en voor elk denkbare prijs. Een kleine greep:

  • LED-beamers
  • 8K beamers
  • Professionele beamers tot wel 7000 lumen

Maak het plaatje compleet

Daarmee zijn we er echter nog lang niet. TheNextShop heeft zijn assortiment in de loop der tijd nog verder uitgebreid. Gericht op de zakelijke markt, vindt men hier ook alle benodigdheden voor de perfecte vergadering. Van losse geluids- of cameraproducten tot complete audiovisuele oplossingen. 

Vind je het lastig om online een keuze te maken? Goed nieuws: TheNextShop heeft een eigen showroom in IJsselstein. Zien de specialisten jou daar snel?

De projectie-oplossing: TheNextShop heeft alles onder een dak

Reacties

Naam:
Email:
Bericht:

Geef als eerste jouw mening.

30-11-2023 - Een bedrijf, een boodschap: waarom consistente messaging onm
Hoe wil je je bedrijf presenteren naar de buitenwereld én in je interne communicatie? Deze vraag is belangrijker dan je misschien zou denken, want voor een effectieve job marketing of employer
Lees meer

29-11-2023 - Vijf tips voor het verlagen van de energierekening deze wint
Wil jij komende winter grip houden op je energierekening? Lees in dit blog wat jij kunt doen om ervoor te zorgen dat jouw energierekening behapbaar blijft. Het verlagen van je energierekening is niet
Lees meer

16-11-2023 - De voordelen van een BV oprichten
Wanneer je een onderneming gaat oprichten zijn er verschillende vormen waaruit je kunt kiezen. Het kiezen van een verkeerde rechtsvorm van je bedrijf, kan vervelende gevolgen hebben in de toekomst. Je
Lees meer

15-11-2023 - Wil je een goede werksfeer op kantoor creeren? Misschien heb
Voor wie werkt bij een organisatie, als werknemer of werkgever, weet hoe essentieel een goede werksfeer is op kantoor. Dit zorgt er bijvoorbeeld voor dat men iedere ochtend met plezier naar het werk v
Lees meer
Privacy | Cookies | Algemene voorwaarden | Veelgestelde vragen | Referenties | Adverteren | links | Sitemap