Home / Gezondheidszorg / Gezondheidszorg Enschede / Prevax / Bedrijfs- beroepsrisico vaccinaties

Bedrijfs- beroepsrisico vaccinaties

Bescherm uw medewerkers

Mensen kunnen om verschillende redenen tijdens hun werk in aanraking komen met infectieziekten waartegen ze door vaccinatie en goede voorlichting beschermd kunnen worden. Dit kan zijn vanwege werk in Nederland dat gezondheidsrisico’s met zich meebrengt, maar ook vanwege werkzaamheden in het buitenland waar bepaalde infectieziekten veel voorkomen.

Nederlandse wetgeving verplicht werkgevers te zorgen dat werknemers gezonde en veilige arbeidsomstandigheden hebben. Per 2013 is dit beleid verder aangescherpt. Zo zal de Inspectie SZW strengere controles uitvoeren. De verplichtingen zijn uitgebreid van enkel de werkvloer van uw bedrijfslocaties, naar alle locaties waar werknemers arbeid verrichten, tot en met thuiswerk aan toe.

Prevax geeft bedrijven de gelegenheid de bescherming van personeelsleden efficiënt te organiseren. Deze bescherming kan zowel voor individuele werknemers als voor groepen werknemers. Prevax draagt zorg voor het gehele pakket en ontzorgt op deze manier de afdeling P&O of de Arbodienst. Dit doen wij bij organisaties waar de wet voorschrijft dat medewerkers preventief gevaccineerd moeten zijn, maar ook bij organisaties waar het voor medewerkers om gezondheidsredenen verstandig is om preventief te vaccineren.

Om bedrijven en instellingen hierin optimaal te faciliteren, komen wij bij u op locatie. Dit bespaart veel tijd en complexiteit en is dus uitermate kosteneffectief. Doordat wij op uw locatie komen kunnen nodeloos vrij nemen, wachttijden en reiskosten tot een minimum beperkt worden. Dit in tegenstelling tot de reguliere vaccinatie-instellingen. Daarnaast is een dergelijke met u overlegde voorlichtings- en vaccinatieronde door zorgvuldige planning uitermate kosten-efficiënt, het is in “één keer” geregeld, en de organisatie kan in dit opzicht weer over tot de orde van de dag. Wij streven hierbij naar service en flexibiliteit “op maat” voor organisaties, instellingen en bedrijven die onze hulp inroepen.

Naast het vaccineren zelf, verzorgt Prevax ook de algehele registratie van vaccinaties. Het blijkt dat er regelmatig geen of onvoldoende inzicht bestaat m.b.t. de juiste vaccinaties van medewerkers, dat medewerkers vaak onvoldoende gevaccineerd zijn en hoe lang de bescherming is. Dit houdt in dat medewerkers onbewust en vaak niet bedoeld, gezondheidsrisico’s lopen. Doordat Prevax uw medewerkers in combinatie met de juiste vaccinatie registreert en waar nodig aanvullend vaccineert, waarborgt u de gezondheid van uw medewerkers en voldoet u aan de geldende regelgeving.


Reacties

Naam:
Email:
Bericht:

Geef als eerste jouw mening.

Gerelateerde diensten in de regio

De meest effectieve oplossing voor uw bedrijf of instelling? De meest effectieve oplossing voor uw bedrijf of instelling?
•Kostenbesparend door efficiënte dienstverlening op uw locatie •Geregistreerde professionals met ruime expertise •Concurrerende prijzen •Registratie vaccinati...

Thuiszorg de helpende hand Thuiszorg de helpende hand
Specifieke zorgbehoefte voor zelfstandig wonen! Tevens kunnen wij aanbieden, een tijdelijke woonvoorziening....

Alle cursussen van Mysafehouse op een rij! Alle cursussen van Mysafehouse op een rij!
Ga na de originele website voor de actuele info! Alle cursussen op een rij Thema toegang weren cursus stuur het menselijk lichaam cursus de vrinedelijke, maar alerte houding cursus (no...
Privacy | Cookies | Algemene voorwaarden | Veelgestelde vragen | Referenties | Adverteren | links | Sitemap