Home / Schoonheidssalon / Schoonheidssalon Voorschoten / SKINN by Nikki / Bruidsmake-up / arrangementen

Bruidsmake-up / arrangementen

Bruidsmake-up

Rouwen


Gefeliciteerd, jij gaat trouwen! Als toekomstige bruid wil je er natuurlijk mooi en stralend uitzien op je bruiloft. Op de mooiste dag van je leven hoort je make-up perfect te zijn! Laat je bruidsmake-up professioneel aanbrengen door SKINN Beauty & Care, en je bent gegarandeerd het stralende middelpunt. Na het bespreken van jouw wensen, breng ik van tevoren (ongeveer 4-6 weken voor de bruiloft) een proef make-up aan in mijn salon. We gaan dan in overleg beslissen wat het beste bij jou past. Alles zal worden vastgelegd en er zullen foto's worden gemaakt, zodat alles wat wij samen hebben afgesproken hetzelfde zal zijn op de bruiloft. Ik vind het belangrijk dat de wensen van de bruid volledig worden nageleefd.

SKINN Beauty & Care is ook gespecialiseerd in wimperextensions. Je hebt hier twee soorten van: One-by-One en Russian Volume 2D – 6D. Wimperextensions zorgen ervoor dat jou ogen op de grote dag er perfect uit springen. Je kunt zelf de dikte, curve en lengte bepalen zodat je het juist natuurlijk kunt houden, of voor een glamour look kunt kiezen. Er wordt altijd voor gezorgd dat het bij je past!

Wist je dat jouw make-up beter tot zijn recht komt op een goed verzorgde huid? Een week voor de bruiloft kunnen wij dan ook een volledige gezichtsbehandeling plannen, zodat jouw huid er perfect uitziet voor jou grote dag! Wil jij ook graag mooie verzorgde nagels op de mooiste dag van je leven? SKINN Beauty & Care is ook gespecialiseerd in nagelstyling.

Op de dag van de bruiloft kom ik naar jou toe, en verzorg ik de bruidsmake-up en/of manicure opnieuw geheel naar jou wensen. Op verzoek verzorg ik ook graag de make-up van de belangrijkste gasten, zodat ook zij schitterend voor de dag komen!

Wil je alleen bruidsmake-up of graag gebruik maken van een allround pakket? Dit kan beide! Voor meer informatie, persoonlijk advies en prijzen, neem contact met mij op!

Hopelijk tot snel bij SKINN Beauty & Care!




Bruidsmake-up / arrangementen

Reacties

Naam:
Email:
Bericht:

Geef als eerste jouw mening.

Gerelateerde diensten in de regio

Shellac Shellac
Shellac Dé revolutie in nagellak Shellac is één van de populairste trends van de afgelopen jaren. Het is een totaal nieuwe categorie en heeft alleen maar voordelen. Laat uw nagels mo...

Wimperextensions Wimperextensions
Russian Volume Russian volume is de nieuwe trend op het gebied van wimperextensions! De Russian Volume, wordt ook wel 2D-6D wimperextensions genoemd. Bij deze volume techniek worden er ultra dunne...

Beauty by Dees Pedicure Beauty by Dees Pedicure
Beauty by Dees is een professionele pedicure met Provoet certificatie...

Microdermabrasie Microdermabrasie
Het Peelen d.m.v microkristalen op de huid, zorgt voor een fris uiterlijk...




Privacy | Cookies | Algemene voorwaarden | Veelgestelde vragen | Referenties | Adverteren | links | Sitemap