Home / Computer kopen / Computer kopen Landgraaf / Computer Shop Online / Computer reparaties bij Computer Shop Online !

Computer reparaties bij Computer Shop Online !

Doet uw computer niet wat u wilt? Heeft hij een eigen leven gekregen? Doet hij alleen wat hij zelf wilt, en niet meer wat u wilt ?

Zit u met uw handen in het haar over wat u toch aan moet met die computer die het niet naar behoren doet? Neem dan contact op met Computer Shop Online, en wij zullen op een professionele manier uw computer repareren. In de regio Zuid-Limburg en Midden-Limburg komen wij naar u toe, of u kunt naar ons toe komen. Wij rekenen geen voorrijkosten in deze regio. En ons uurtarief is € 25,- per uur.

Woont u buiten deze regio, dat is ook geen probleem, voor andere regio's bieden wij namelijk de kostenloze TeamViewer mogelijkheid aan, dit maakt het mogelijk om op afstand uw computer na te kijken.

Wilt u meer informatie over deze mogelijkheden? Kijk dan op onze website www.computershop-online.nl of bel naar +31(0) 45 750 1835 of +31(0)6 40303593 .
Wij zijn in het bezit van officiele Microsoft certificeringen.
En wij zijn gecertificeerd door ICTWaarborg ! De belangenbehartiger van de ICT-branche, die duidelijkheid en zekerheid biedt !



Computer reparaties bij Computer Shop Online !

Reacties

Naam:
Email:
Bericht:

Geef als eerste jouw mening.

Gerelateerde diensten in de regio

Opheffen SRO Opheffen SRO
Wij kunnen u volledig begeleiden bij het opheffen van uw Tsjechische SRO....

Oprichten SRO Oprichten SRO
Wij kunnen u volledig in het Nederlands begeleiden bij de oprichting van een Tsjechische SRO. Ook kunt u bij ons als juridisch adviesbureau terecht voor een betrouwbaar vestigingsadres in Tsjechie in ...

Uw toekomst financieel Uw toekomst financieel
Weet u hoe u er voor staat als u met pensioen gaat? Wanneer gaat u eigenlijk met pensioen. Heeft u dan genoeg gespaard? Wat zijn uw wensen? Deze zaken neem ik graag met u door en maak vervolgens ee...

Onze werkzaamheden Onze werkzaamheden
Dakdekken Dakrenovatie Zinken dakgoten Loodgieterswerk CV Ketels Complete badkamers Gasinstallaties Rioleringswerken Sanitaire installaties Vloerverwarming WMO ...




Privacy | Cookies | Algemene voorwaarden | Veelgestelde vragen | Referenties | Adverteren | links | Sitemap