Home / Computer / Computer Vleuten / MurtICT / Data recovery

Data recovery

Data recovery is een breed begrip in de ICT wereld. Het is een kostbare dienst bij veel data recoveraars. Om de kosten te drukken maar toch het juiste kunnen doen, hebben wij op dit vlak onderscheiden gemaakt in een aantal situaties.

Minst ingrijpende maar wel meest voorkomende situatie is waarbij een computer of een laptop defect is geraakt maar de hardeschijf goed functioneert en al uw data ongedeerd op deze aanwezig is. Voor u als klant kan het een uitdaging zijn om de gewenste data weer te kunnen gebruiken. MurtICT heeft daarvoor een dienst in het leven geroepen waar bij u voor een vast bedrag al uw gewenste data weer tot uw beschikking krijgt.

Tweede situatie is wanneer u met of zonder opzet uw belangrijke gegevens heeft gewist. In overleg met u geven wij hier onze offerte af en na uw goedkeuring starten wij met de recovery.

Dit hoeft niet lang te duren, in veel gevallen heeft u al 24 uur na onze eerste contact al uw data terug. Let wel op dat u na dat u geconstateerd heeft dat uw bestand(en) verwijdert zijn u verder de computer of laptop zo min mogelijk gebruikt. Het liefst niet gebruiken.

Vervolgens hebben we een situatie waarbij u hardeschijf softwarematige fouten bevat en deze door uw besturingssysteem niet meer benaderbaar is. Hier moet een kort onderzoek plaats vinden. Dit kan echter niet op locatie. Na het onderzoek ontvangt u van ons een korte uitleg over de werkzaamheden, recovery indicatie en de prijs.

Let wel op dat u na dat u geconstateerd heeft dat uw hardeschijf een probleem heeft verder de computer of laptop zo min mogelijk gebruikt (indien mogelijk). Het liefst niet gebruiken.
Vierde en tevens de meest kostbare situatie is wanneer er een fysiek (hardwarematig) probleem is ontstaan. Dit herkent u aan een piepend, schrapend of tikkend geluid dat afkomstig is van uw apparaat

Om data verlies te beperken zet uw computer, laptop of het toestel waar de hardeschijf zich in bevindt uit en probeer deze niet meer uit. Neem contact met ons op wij zullen dan doormiddel van een kort onderzoek de schade inschatten en de recovery mogelijkheden met u bespreken.
Heeft u data recovery nodig dan staan wij voor u klaar.
Ons advies is het oude gezegde beter voorkomen dan genezen. Voorkom de situaties door regelmatig uw data veilig te stellen op meerdere datadragers.



Data recovery

Reacties

Naam:
Email:
Bericht:

Geef als eerste jouw mening.

Gerelateerde diensten in de regio

MurtICT secure abonnementen MurtICT secure abonnementen
Nieuw bij MurtICT zijn de MurtICT secure abonnementen. Met deze abonnementen bent u voor een vast bedrag per maand er van verzekerd dat uw computer of laptop regelmatig en grondig wordt onderhouden. ...

Data Backup en Beheer Data Backup en Beheer
Data Backup uw gegevens!!! Voorkom dat u na dat uw computer, laptop of zelfs externe hadreschijf gekrecht is u in paniek raakt omdat u geen backup hebt. Regelmatig uw data Backupen zal u iedere ...

Computer en laptop Onderhoud Computer en laptop Onderhoud
MurtICT geeft u de mogelijkheid uw computer of laptop periodiek te laten controleren. Wij controleren uw computer op aanwezigheid van o.a. virussen, spyware en andere aanwezige onregelmatigheden. Ind...

Computer en laptop reparaties Computer en laptop reparaties
Computer / PC: Harde schijf vervangen Werkgeheugen vervangen CD/DVD drive vervangen Video kaart vervangen Geluidskaart vervangen Stroom voedingen vervangen Laptop: Harde schijf vervangen Werk...




Privacy | Cookies | Algemene voorwaarden | Veelgestelde vragen | Referenties | Adverteren | links | Sitemap